Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Melyek a legjobb szeretetnapok? 2018. május 16. - június 15. között

Közzétéve: 2018. 05. 15. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 183 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hold ritmusa egyben az ember ritmusa is. Érdemes figyelni, és ez alapján tervezni bizonyos dolgokat. Többek közt a randinapokat mindenképpen!

A kínai filozófia által is használt Holdhónapok nagy segítségedre lehetnek abban, hogy kiválaszd a legszerencsésebb napokat az első találkára! Randira fel! Megbocsátanál? Kibékülnél? Rajta!

 

2018. május 24.

...mert ez a nap a tradíciók és a szerelemmel összefüggő érzések megerősítésének napja. Különösen jó, ha a lehető legnagyobb mértékben párunkra szánjuk. Első randira is kiválóan alkalmas!

2018. május 26.

...mert ez a nap a kozmikus szeretet energiájának ideje. Ezen a napon győzedelmeskedhetünk az ész és az érzések felett, meghódíthatjuk kiszemeltünket, újra elcsábíthatjuk kedvesünket. Az ajándékozás és a kedveskedés napja is.

2018. május  31.

...mert ez a nap a női energiák és a párkapcsolat napja. Ezen a napon bármit megnevethetünk, ami számunkra érdekes, ami örömet okoz. Amihez kedvet érzünk, megtehetjük, mert ez is hozzájárul a jó hangulatunkhoz. Ezen a nap nagyon jó randevúra, kifejezetten kedvező házasságkötésre is!

2018. június 12.

...mert ez a nap a lélek és a szellemi megvilágosodás alkímiájának napja. Lehetőségünk van megtalálni és felismerni azt, hogy ki lehet számunkra az ideális társ, vagy azt, hogy akit eddig annak tekintettünk, valóban megfelel-e az elvárásainknak. Ma nyilvánítsuk ki mások iránti tiszteletünket, szeretetünket.

2018. június 13.

...mert ez a nap a megbocsátásra legmegfelelőbb idő. Ha szeretünk valakit, akkor képesnek kell lenni a megbocsátásra. Ma találkozhatunk olyan személlyel, aki elrabolhatja szívünket...

 

Forrás: Ezoterikus.hu