Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Kínai horoszkóp - 20020. december

Közzétéve: 2020. 12. 02. Írta: Szatmári Nóra, Bíborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 48 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Patkány ne féljen változtatni, a Kutya ás a Tigirs pedig aktivizálja energiáit. Itt az idő, hogy a Kecske nagyot ugorjon, a Kakas pedig kimozduljon a komfort zónájából, - de mit hoz neked ez a hónap? Mely állatjegy képviselője vagy?

Érvényes: 2020. december 7. és 2021. január 5. között

        PATKÁNY  

 


Nehézkesen indul ez a hónap, a legfurcsább helyeken kerülsz lehetetlen helyzetbe. Mégis minden ilyen ügy hordoz magában komoly tanulságot, ráadásul legközelebb ezeket a hibákat már biztosan nem fogod elkövetni. Maradj minden esetben diplomatikus, kerüld a vitákat, így sokak szemében nőhetsz nagyot!

Amit igen: véleményt alkotni
Amit nem: tudatosan konfrontálódni

Boldog karácsonyt kíván: Nóra

 

        BIVALY  

 

Számos bonyodalom várható ezen időszak elején, de ne add fel a harcot, a végén úgyis te kerülsz ki győztesen az összetűzésekből. Az anyagi ügyeket kellő körültekintéssel kezeld, könnyen túlköltekezhetsz, s ez sok fejtörést okoz. A működő párkapcsolatokban ezen időszakban pozitív fordulat várható.

Amit igen: tudatos konfliktuskerülés
Amit nem: hitelfelvétel, kölcsönadás

Boldog karácsonyt kíván: Nóra

 

        TIGRIS  

 

Kellemetlen hatásokkal kell számolnod ezen hónap folyamán. A párkapcsolatok nehézségekkel kerülnek szembe, aki társat keres sehogy sem találja az ideálist. Családi perpatvarokat hoz ez az időszak, lenyugvás csak 24-e után várható, - igaz utána rohamtempóban javul minden életterület sikeressége.

Amit igen: kevesebb italfogyasztás
Amit nem: hitelfelvétel

Boldog karácsonyt kíván: Nóra
 

 

        NYÚL  

 

Min szeretnél változtatni? A munkádon? Anyagi helyzeteden? Életmódodon? Bátran fuss neki bármilyen jelentős átalakulásnak, ugyanis semmilyen gát nem áll előtted, hogy megvalósítsd régi vágyaidat. Csak merd megtenni az első lépést, a többi szinte jön magától, ráadásul támogatókra is könnyen lelsz.

Amit igen: okosan és tervezetten cselekedni
Amit nem: henyélni

Boldog karácsonyt kíván: Nóra
 


 

        SÁRKÁNY  

 

Pénzügyeid igényelnek alapos átgondolást, mert ezen hónap folyamán számos váratlan kiadásod keletkezhet, melyek alaposan megingathatják stabil helyzetedet. A meglévő párkapcsolatok is válaszút elé kerülnek, a most indulók csak az első randiig jutnak. 27-e után felszabadulsz, s mindaz, ami addig akadályként állt előtted, kártyavárként omlik össze. Új szelek érkeznek, kellemes energiákat hoznak...

Amit igen: spórolni, takarékoskodni

Boldog karácsonyt kíván: Nóra


 

        KÍGYÓ  

 

Nagyszerű, kifejezetten szerencsés hónap köszönt rád, tele leszel optimizmussal és nagy reményekkel, melyek nyomon követhető módon valósulnak meg egymás után. Ha hitelfelvételt szeretnél eszközölni, beruházni, adni és venni, annak itt az ideje, minden égi konstelláció támogat ebben. Semmiről ne mondj le, ami most fontos számodra!

Amit igen: beruházás, vétel
Amit nem: élő szerződés felmondása

Boldog karácsonyt kíván: Nóra

 

        LÓ  

 

Különösen munka és tanulmányi téren várnak rád jó kilátások, minden, amit most teszel, kétszeres, pozitív erővel köszön vissza hamarosan. Nagyszerű időszak ez saját vállalkozás indításához, vagy a meglévő fejlesztéséhez. Anyagi ügyek rendezésére a hónap második fele alkalmas. A kölcsönöket kerüld el, te se adj, és ne is vegyél fel hitelt.

Amit igen: sok munkát vállalni
Amit nem: bizonytalankodni, visszakozni

Boldog karácsonyt kíván: Nóra
 

 

        KECSKE  

 

Kesze-kusza gondolataid lehetnek egészen a hónap 20. napjáig, nem tudod, vajon tényleg jó helyen vagy-e, jó dolgokat teszel, vagy sem? Ezt követően hirtelen briliáns ötleted támad, s másokat is lenyűgözöl temperamentumoddal, erőteljességeddel, melyet később, munkádba ölve fantasztikus eredményeket érhetsz el. Szerelmi téren is izzik majd körülötted a levegő...

Amit igen: segítséget adni másoknak
Amit nem: átgázolni a kollégákon

Boldog karácsonyt kíván: Nóra

 

        MAJOM  

 

Ebben a hónapban gyakran lesz dolgod gyermekekkel, vagy mert van, vagy munkád, esetleg hobbid folytán, vagy azért, mert a szélesebb családban akadsz össze velük. Érdekes dolgokat taníthatnak neked, figyeld őket, mondandójukat, mert bölcsességük sokszor nagyobb, mint a felnőtteké. Új irányból közelítheted meg általuk a különféle ügyeket, témákat.

Amit igen: ajándékozni
Amit nem: elvenni más tulajdonát

Boldog karácsonyt kíván: Nóra
 

        KAKAS  

 

Rengeteg inspirációt kapsz, sokan támogatnak terveid megvalósításában. Most végre nem másoknak készíted elő a célhoz vezető utat, hanem te magad mész végig rajta, s learatod a dicsőség babérkoszorúit. Vitalitásod és energiáid kiapadhatatlanok, adj ebből az életörömből szeretteidnek.

Amit igen: megvalósítani bármit
Amit nem: másokra várni

Boldog karácsonyt kíván: Nóra
 

        KUTYA  

 

Kövesd intuícióidat, mert most nem vezetnek félre, sőt! Belső hangod nagyszerűen fog súgni neked, minden nehéznek tűnő pillanatban keresd lelked hangját, mert nem fogsz csalatkozni önmagadban. Légy szabad, most ne kötelezd el magad semmilyen kellemetlennek tűnő dolog vagy ügy mellett. Csak olyasmit tégy, amihez tényleg kedved van.

Amit igen: bátornak lenni
Amit nem: elhessegetni az első megérzést

Boldog karácsonyt kíván: Nóra

 

        DISZNÓ  

 Itt az idő, hogy nagy gondolatok és fantáziálás helyett végre cselekedj. Azért ne felejts el két lábbal a földön állni, mert ha nem gondolkodsz reálisan, sok félreértésbe bonyolódhatsz. Családod komoly igényt tart rád, foglalkozz velük eleget, ne kerüld a közös pillanatokat, együttléteket. Találd meg a fényt az alagút végén... aztán érj is el odáig!

Amit igen: szeretetet adni
Amit nem: meghátrálni a felelősség elől

Boldog karácsonyt kíván: Nóra
 

Forrás: Ezoterikus.hu