Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kínai horoszkóp 2018: fény az alagút végén! Jön a Kutya éve!

Közzétéve: 2017. 11. 25. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 569 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 15-én éjjel (Kínában és Keleten február 16-án kora reggel)* beköszönt a kínai újév, a 2018-as napév második Újholdjakor. Mint az elmúlt hét esztendőben, ismét összedolgozom a hagyományos állatjegyek előrejelzéseit a kínai asztrológia Bíborcsillag (más néven: Lila csillag) ágával.

Milyen tendenciák jellemzik 2018-at?

Amennyiben fejlődést, növekedést értél el a Kakas évében, akkor jó munkát végeztél. Mindig van lent és fent, ugyanakkor az elvetett magok kicsíráztak, az önmagadra szánt idő és energia biztosan megtérült. Most is a gyarapodás lehetőségeit kell szaporítanod, azonban fontos a hűség, a kitartás és a maximális elkötelezettség. Kiemelkedően lényeges a lojalitás önmagad iránt.

Tilos feladni a céljaidat. Akkor is igaz ez, ha vaksötétben tapogatódzol és meggyőződésed, hogy a problémádra nincs megoldás. Van. Mindig van, csak keresni és kutatni kell, menni utána, kinyitni új ajtókat, és előbb vagy utóbb meglesz az a fény az alagút végén. A Kutya évében talán picit lassabban haladsz előre, mint azt tervezted, ám épp a visszafogott tempó által tudod kikerülni a gödröket, s fedezed fel időben a zsákutcákat.

Ez az időszak hozzásegít a belső és külső átalakuláshoz, egyfajta transzformációhoz: mindegy, hogy állást változtatnál, világot látnál, válni vagy épp házasodni készülsz… merj bátran dönteni, okosan és megfontoltan cselekedni, s nem utolsó sorban, érdemes egy közösség aktív tagjává válni. Amennyiben önfeláldozóan és teljes erőbedobással tevékenykedsz, annak meglesz a jutalma. Aktivitásod hozzásegít a látványos sikerhez.  

A kínai filozófiában kedvező szám a 2-es, jelentése dualitás / megdulázódás (2+0+1+8). Nem csak az év számjegyeinek összeadásából keletkezik, hanem a Kutya a tizenegyedik (1+1) állat a kínai zodiákusban. Sok sikert!

 

Legfőbb feladatok: csapatban dolgozni, meglévő tudást aktívan használni.

 

Kiemelten jó évük lesz: Kutyáknak, Nyulaknak, Lovaknak

Jó kilátásokkal kecsegtető évet ígér: Kakasoknak, Bivalyoknak, Kígyóknak, Sárkányoknak

Vegyes tendenciákat hoz: Tigriseknek és Patkányoknak

Alkalmanként nehézkes, kihívásokkal teli évük lehet: Disznóknak, Kecskéknek és Majmoknak


2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 * A szárba szökkenés éve!

 

KUKKANTS BELE A 2017-es KÖNYVBE ITT!

KUKKANTS BELE A 2018-as KÖNYVBE ITT!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!

Forrás: Ezoterikus.hu