Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Melyek a legjobb szeretetnapok? 2017. április 16. - május 15. között

Közzétéve: 2017. 04. 15. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A Hold ritmusa egyben az ember ritmusa is. Érdemes figyelni, és ez alapján tervezni bizonyos dolgokat. Többek közt a randinapokat mindenképpen!

A kínai filozófia által is használt Holdhónapok nagy segítségedre lehetnek abban, hogy kiválaszd a legszerencsésebb napokat az első találkára! Randira fel! Megbocsátanál? Kibékülnél? Rajta!

 

2017. április 24.

...mert ez a nap a lélek és a szellemi megvilágosodás alkímiájának napja. Lehetőségünk van megtalálni és felismerni azt, hogy ki lehet számunkra az ideális társ, vagy azt, hogy akit eddig annak tekintettünk, valóban megfelel-e az elvárásainknak. Ma nyilvánítsuk ki mások iránti tiszteletünket, szeretetünket.

2017. április 26.

...mert ez a nap a megbocsátásra legmegfelelőbb idő. Ha szeretünk valakit, akkor képesnek kell lenni a megbocsátásra. Ma találkozhatunk olyan személlyel, aki elrabolhatja szívünket...

2017. május 5.

...mert ez a nap a tradíciók és a szerelemmel összefüggő érzések megerősítésének napja. Különösen jó, ha a lehető legnagyobb mértékben párunkra szánjuk. Első randira is kiválóan alkalmas!

2017. május 7.

...mert ez a nap a kozmikus szeretet energiájának ideje. Ezen a napon győzedelmeskedhetünk az ész és az érzések felett, meghódíthatjuk kiszemeltünket, újra elcsábíthatjuk kedvesünket. Az ajándékozás és a kedveskedés napja is.

2017. május 12.

...mert ez a nap a női energiák és a párkapcsolat napja. Ezen a napon bármit megnevethetünk, ami számunkra érdekes, ami örömet okoz. Amihez kedvet érzünk, megtehetjük, mert ez is hozzájárul a jó hangulatunkhoz. Ezen a nap nagyon jó randevúra, kifejezetten kedvező házasságkötésre is!

 

Forrás: Ezoterikus.hu