Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Milyen formájú az arcod? Mit árul el rólad?

Közzétéve: 2018. 07. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 294 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akárcsak más jóslási formák, a kínai arcolvasás tudománya is több ezer éves múltra tekint vissza. A legelső említést a Krisztus előtti 2697 és 2598 időszakából ismerhetjük, bár már jóval előtte is használatos volt e „művészet”.

A legtöbbünk már ösztönösen képes arcról olvasni, még akkor is, ha nem is tudunk róla. Legalábbis így véli Ting-Foon Chik, kínai asztrológus és Feng Shui mester. "Az arcról olvasás egy olyan rendszert tár elénk, mely segít analizálni a különböző arckifejezéseket. Ez elárul sokat az illető karakteréről, múltjáról, jelenéről és jövőjéről is."

A legjobb, ha az arcolvasást egy barátoddal együtt végzed el egymáson gyakorolva, hogy tisztában legyetek önmagatok valódiságával!

Cikkünkben csupán a leglényegesebb dolgokat írtuk le.

Az arc zónái

- Az arcunkon 3 zóna található: a homlok és a szemöldök közti szakasz, a szemöldök és az orr közti szakasz, illetve az alsó, az orr és az áll közti szakasz.

- A felső szakasz a fiatalságodat és az idősebbik generációt jelképezi (pl. szülök, nagyszülők), a középső a középkorodra, míg az alsó a kései éveidet és az új generációt jelképezi (pl. saját gyermekeid).

- Ha a felső szakasz a legszélesebb rész, az arra utal, hogy az illetőnek boldog gyermekkora volt. Az alsó széles szakasz azt jelképezi, hogy az idősebb korod boldogabb lesz, bár az is igaz, hogy a legtöbbünk arcán a középső szakasz a legdominánsabb.

-    Képzeletben húzz egy vertikális vonalat az arcod közepén! A bal oldal a jang, a jobb oldal a jin oldala lesz. Ha nő vagy, a bal oldal a férfival kapcsolatos, míg a jobb oldal saját magaddal, férfiaknál fordítva igaz.

Arcvonások

- A homlok a karrierre utal.
- A szem a lélek, s az elme tükre. Vizsgáld meg, hogy fáradtak-e a szemeid, vagy világosak-e, s mennyire ülnek távol egymástól! Ha a két szemed közé gondolatban még egy szem fér, akkor a távolságuk teljesen normális, - „átlagos” embert takar. A távol ülő szemek a nyugodt, néha elkényelmesedett emberek sajátja, míg a közelülő szemek azokra jellemző, akik nagyon hevesek, törtetőek.

- Az orrnyereg az egészségre, az orrhegy a gazdagságra utal. A nagy orr az egészséges emberek sajátja.
- A száj a kapcsolatokat jelképezi. A keskeny száj azoké, akik szívesen vitáznak, míg a kerek szájjal rendelkezőek sokkal kedvesebbek beszélgetéseikben.

-    A hegyes áll azoknál jellemző, akik számára a gazdagság s a pénz igen fontos.

Arcformák

- 5 alapvető arcforma létezik az 5 kínai elemhez kapcsolódóan.
- A kerekded arc (Víz-elemű arc) a rugalmas, alkalmazkodó emberek sajátja, akik nagyon vágynak a pénz és a hatalom után, ugyanakkor általában szimpatikusnak találják őket mások.

- A hosszúkás arc (Fa-elemű arc) a magányos emberek szimbóluma, akik igen ambiciózusak és sikerre vágynak.

- A hegyes állú emberek (Tűz-elemű arc) általában tüzesek és szenvedélyesek, ugyanakkor igen nagy kurázsival és önbizalommal rendelkeznek.

- A széles arc, kemény vonásokkal (Föld-elemű arc), a türelmes, nyugodt emberek jellemzője, akik ritkán, de agresszívvé is válhatnak.

- A kifejezetten négyzetes alakú forma (Fém-elemű arc) az erős, küzdő szellem megmutatója.

Hibák és plasztikai műtétek

- A sima, hibátlan, világos bőr a megbízhatósággal függ össze, míg a sebes, sötét bőr a megbízhatatlanságot váltja ki az emberekből.

- A sebek túlzott sokasága szerencsétlenséget jelentenek.

- Az anyajegyek mást üzennek nőknél és férfiaknál. A pirosas anyajegy befolyásolja a szerencsét. Az orrhegyen lévő anyajegy rossz szerencsére utal a pénzügyekben, - nem való az ilyen típusoknak a szerencsejáték!

-    A plasztikai műtét nem változtathatja meg a szerencsénket, viszont segíthet mások hozzád való hozzáállásának változtatásában, - bár önmagában csak ezért ne vágj bele. Az arcod a tiéd, miért kellene bármi áron valamilyen álarc mögé bújni?
Forrás: Ezoterikus.hu