Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Kiürül idén a kínai piac?! Megmondjuk miért!

Közzétéve: 2021. 02. 10. Írta: Nóra - Feng Shui Mester, Biborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tiltott dolgok mellett vannak kötelezőszerűek, amelyek elhanyagolását például a kínaiak egyenesen szerencsétlennek tartják. Vajon idén is megcsappan a hazánkban élő kínaiak száma? A pandémia mellett is utaznak?

 
Ha igen, azt ezért teszik: A Holdújév napja 2021-ben február 11-én esedékes.
 
MIÉRT?

Mert a holdújév miatt hazautaztak. A Tavaszünnep nemcsak a tavasz, hanem az új év kezdete is, s mint ilyen, két célt szolgál. Alkalom arra, hogy a nagycsaládok tagjai ismét összegyűljenek, megajándékozzák egymást, jókívánságaikat személyesen is közölhessék. Másrészt elbúcsúztatják az óévet, így megszabadulnak annak ártalmaitól, illetve ilyenkor lehet a jó szerencsét biztosítani az új esztendőre is.

A hazánkban élő, igen jelentős számú kínai populáció nagy százaléka kb. másfél - két héttel ezelőtt elutazott az óhazába, mert az ünnepre való készülődés már hetekkel a nagy nap előtt elkezdődött. Számos fontos dolgot kell megejteniük az újév előtt:

- ajándékvásárlás
 
- sütés-főzés
 
- adósság behajtás, ha ugyanis Újév napján valaki az adósuk, akkor, úgy vélik, egész évben tartozni fognak nekik.
 
- s a legfontosabb: a házat megtisztítani az elmúlt év ártalmas hatásaitól. A házat nemcsak egyszerűen kisöprik, hanem a legtöbb család ki is meszel, az ajtókat-ablakokat újra mázolják. Azonban a takarítással nagyon vigyázni kell! Ahhoz, hogy a jó szerencsét még véletlenül se kergessék ki az otthonokból, a szemetet mindig befelé, a szoba irányába, közepére kell söpörni! Itt összeszedve, óvatosan kell kivinni, - ha van, akkor a hátsó ajtón. Ennek a szabálynak a megsértése az egész családra nézve súlyos következményekkel járhat, bajt, betegséget, szomorúságot hozhat! A háznak Újév előestéjén patyolat tisztán kell tündökölnie, s ekkor az összes söprűt és egyéb takarítóeszközt el kell rejteni. A babona szerint, ha valaki Újév napján söpörne, azzal biztos, hogy kikergetné a szerencsét a házból egész évre.

 
Újév napján ezt kell tenni:

- vadonatúj ruhát kell viselni
 
- meg kell szabadulni a régi rongyoktól
 
- még a betegeknek is ki kell kelniük az ágyból, nehogy egész évben betegek maradjanak.


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

 

Forrás: Ezoterikus.hu