Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Kínai horoszkóp 2016: felemelkedés vagy lecsúszás? Jön a Majom éve!

Közzétéve: 2015. 12. 10. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2016 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 1788 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 8-án beköszönt a kínai újév, a 2016-os napév második Újholdjakor. Mint az elmúlt öt esztendőben most is ötvözöm a hagyományos állatjegyek előrejelzéseit a kínai asztrológia Bíborcsillag (más néven: Lila csillag) ágával.

Milyen tendenciák jellemzik 2016-ot?

A gördülékenység, az általánosan észrevehető kedélyállapot emelkedés, a mindennapok jobb megélése a te életedben is megmutatkozik. Ám, a Majom éve mindig vegyes hatású, és kedved szerint formálható, ezért nem érdemes a sorsra bízni szerencsédet, jobb, ha magad irányítod a szekeret, amin ülsz. Izgalmas változások veszik kezdetüket, de alapvető fontosságú, hogy lépteid, tetteid megfontoltak legyenek.

Az egyéni erőfeszítések nagyobb szerephez jutnak, a csoport, mint egység háttérbe szorul.

Élénkség, optimizmus, haladó gondolatok? Ezt mind magával hozza a Majom éve, de agyafúrtnak és előrelátónak is kell lenni, hogy az akadályokat jól vedd. A politikai és háborús helyzet világviszonylatban jobb tendenciákat mutat, könnyebbek lesznek a megbékélések, és a durvaság, erőszak jelensége is csökken egy keveset. A feltalálóknak lesz a legjobb ez az esztendő, gyorsan rálelnek a támogatókra, felfedezik azokat az utakat, ahol képességeiket megcsillogtathatják. Nagy dolgok szemtanúi leszünk hamarosan.

Kiemelten fontos tényezője ennek az esztendőnek, hogy a kínai filozófiában – a 8-as számhoz hasonlóan - szerencsés a 9-es is. (2+0+1+6). Nem csak az év számjegyeinek összeadásából keletkezik, hanem a Majom a kilencedik állat a kínai zodiákus rendszerben.

Minden, amibe dupla erőt, energiát és időt fektetsz, az ennek megfelelően meg is térül, így a bátraknak lesznek a legjobb kilátásaik. Sok sikert!

 

Személyes asztrológiai elemzéshez kérj időpontot a kalendárium írójától: +36 (70) 311 6125

 

2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9 * A lezárás éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

Kattints arra a képre, amelyik ajánlat érdekel!

Ezoterikus Kalendárium 2016 + 3 e-book + 10% kedvezmény, itt:

Kalendárium 2016 + 3 e-book + 10% kedvezmény, SZEMÉLYES átvétellel itt:

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu