Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szerencse vagy balszerencse? Csak nézőpont kérdése!

Közzétéve: 2020. 06. 21. Forrás: Bíborcsillag blog
Értékelés
Ez a cikk 162 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az, aki mindig mindent kizárólag egy iránybó szemlél, az sosem fogja megérteni, hogy másvalaki képes az érme mindkét oldalát megnézni, kielemezni, és csak azután állaspontot foglalni.

 

Az, aki képes egynél több perspektívából is szemlélni egy-ugyanazon dolgot, az sosem fogja megérteni, mit nem fog fel a másik, miért nem képes megérteni, hogy az élet nem csupán fekete és fehér.

Ettől vagyunk különlegesek és egyedik. Utakat járunk végig, és igenis szerencsés az, aki eljut a komoly felismerésekig, és képes széles spektrumban szemlélődni, mások véleményét elfogadni. Fontos és ne feledd! Attól, hogy elfogadod mások véleményét, még nem kell azzal a véleménnyel egyetérteni. Ezt a mondatot tőlem rendszeresen hallják a gyerekeim, klienseim, barátaim. Sokan hálásak, hogy rendszeresen felemelegetem...

A képhez tartozó alt jellemző üres; butterfly-4061336_640.jpg a fájlnév

AZ ELFOGADÁS NEM AZONOS AZ EGYETÉRTÉSSEL.

Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor felébredünk. Hallunk egy mondatot, megértünk egy gondolatot, felfogunk egy választ, iránymutatást merünk kérni. Ezek mind ébredések, de mi is valójában ez az ébredés dolog?

 

Itt olvashatod el a két gondolatot és a mesét! Kattints!

Forrás: Bíborcsillag blog