Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Nyakig a kakiban? 4 kérdés, amit azonnal tegyél fel magadnak!

Közzétéve: 2018. 10. 16. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 746 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hangzatos a cím? Nem tetszik? Pedig tudatosan választottam! Számtalan kliensem fordul hozzám azzal, hogy "jajj, mit tegyek Józsival vagy a szomszéddal, hogy jobb legyen az életem?". Én mást kérdeznék: "Mit változtassak meg a bergözöttségeimen?" esetleg: "Mit változtassak meg önmagamon?" A megoldás kulcsa mindig benned van!

Az egyszerű mindennapok során rendszeresen adódnak problémás időszakok, amikor már huzamosabb ideje, vagy akár hirtelen adódó helyzetként kopogtat a baj az ajtón. Sokszor csak állsz értetlenül, s keresed az okot, miért történik mindez veled? Mi az oka annak, hogy nem megy minden zökkenőmentesen? Ilyenkor persze hajlamossá válhatsz arra, hogy azonnal magadon kívül, rendszerint másvalakiben keresd a bajt. Előbb azonban önmagaddal kell elszámolnod, magadat kell kérdőre vonni!

1. Mi az elégedetlenséged valódi oka? Hol gyökerezik a baj forrása?

Azonnal számot kell vetned magaddal! Meg kell keresned és be kell azonosítanod azt, mi akadályozza a fejlődésedet, s azt, miként lehetne életed egyszerűbb, gondoktól mentes. Az életed irányítása a Te kezedben van! Ha úgy érzed, ez pont nem igaz, akkor is Te adtál lehetőséget arra, hogy valaki más fogja a gyeplőt, s helyetted hozzon fontos döntéseket. Állj a sarkadra! Persze, könnyen lehet, hogy egy családtag, egy kolléga, egy főnök nehezíti meg az életedet, de erre Te magad adsz lehetőséget! Ha képes vagy felderíteni pontosan, mi áll a problémáid hátterében, akkor képes leszel azokat megoldani. 

2. Miként hat rád a környezeted?

Hacsak nem választasz teljesen elzárt, remete életmódot magadnak egy erdő közepén vagy barlang mélyén, akkor mindig lesznek külső tényezők, melyek valamilyen formában képesek hátráltatni, befolyásolni téged. Ám, a helyzet az, hogy Te magad választod a körlüményeidet, tehát képes lennél a nehéz, rossz, negatív szituációktól és emberektől elhatárolni magad! Az érzések, az inspiráció belülről fakad! Te döntheted el, hogy mész vagy maradsz! Ahhoz, hogy életedet és gondolataidat ne negatív körülmények határozzák meg, alapvetően belül kell boldoggá és elégedetté válnod! Olyan dolgokat kell csinálnod, amihez kedved van! Amiben örömödet leled, amiben hiszel, ami perspektívát ad! Kezdd ezt a folyamatot egyszerűen: mozogj, találkozz számodra kedves emberekkel, formáld át a lakásodat, esetleg költözz el! ...és igen, ha kell, lépj ki a sehová sem mutató szerelmi kapcsolatodból, és mondd meg a "pióca" felebarátaidnak, hogy a továbbiakban másvalakinek a vérét szívják. RAJTAD MÚLIK!

3. Van választásod?

MINDIG VAN! Életed nehezebb periódusaiban ne a problémát kezdd el analizálni, hanem a MEGOLDÁST határozd meg, illetve azt, miként fogsz eljutni oda! Ha örökké a problémán "pörögsz" a megoldás helyett, sosem fogod az adott ügyet tisztázni, rendbe tenni, letudni! Már az elején le kell szögezned, hogy mindig van kiút a bajból! Mindig van választásod! Olyan nincs, hogy nem létezik megoldás, vagy csak egyféle alternatíva van. Két alapvető dolog szükséges ahhoz, hogy több megoldásod is legyen problémádra:

- önbecsülés

- önismeret

- no, rendben: meg némi fantázia sem árt!

Neked megvan? Ha most elbizonytalanodtál, az nagyon jó, mert legalább elkezdesz gondolkodni, és talán holnap már másképp futsz neki a következő adag megoldatlan feladatnak! Ha megvan a cél, akkor jöhet a munka oroszlán része: kitartással, akarattal el fogod érni a célt. A célba érés pedig mindig megéri a befektetett energiát!

Szerinted hány úton lehet eljutni Budapestről Szegedre? Csak az autópályán? Vagy egyéb módozatok is léteznek? A választ Te is tudod!

4. Az Én problémámra nincs megoldás! Honnan tudnád ezt Te jobban, mint Én?

Rendben, értem. Tehát eszed ágában sincs kimozdulni a komfort-zónádból, igaz? Nem nagyon akarsz változtatni semmin, mert a jelenlegi életedet - ha pocsék is -, de legalább ismered. Aki nem meri belevágni a fejszéjét egy új fába, sosem fogja azt kivágni és tüzelni vele télen a hidegben. Érted?

SOSEM szabad feladni, mert mindig van remény, hogy változtass!

NINCS  LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

Próbálkozni kell! Mindig! Folyamatosan! Az nem vezet sehová, ha nem akarsz lépéseket tenni a boldogulásod felé. A világ minden nap változik. Ha Te nem alkalmazkodsz, le fogsz maradni!

A cikk írójának weboldala itt!Legyen különleges naplód, ami tartalmazza
 
a 10 milliószoros napokat is további instrukciókkal!

Ajánlás: „Aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Ha készen álltok arra, hogy pozitív változás álljon be az életetekbe, akkor készüljetek rá a kalendárium segítségével is.” (Gubás Gabi, Farkasházy Réka - színésznők)


Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Forrás: Ezoterikus.hu