Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A karma és a rák - összefügg?

Közzétéve: 2019. 12. 08. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 244 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Testünk - ahogyan ezt már korábban említettem - a legközvetlenebb üzenethordozó számunkra, melynek minden része, minden megnyilvánulása rólunk és nekünk szól.

 
A legtöbb és a legsürgetőbb mondanivalója akkor van számunkra, amikor nap mint nap vagy már-már a nap szinte minden percében odafigyelünk rá. Erre pedig akkor kerül sor, ha testünk valamilyen alaki vagy működésbeli eltérést mutat egy korábbi, elégedettséget jelentő, illetve egészséges állapothoz képest.
 
A betegség ilyen megközelítésben egy - direkt és sürgős jelleggel - számunkra szóló üzenet, amely mindenekelőtt arról szól, hogy a külvilághoz fűződő viszonyunkra nem az elfogadás, hanem az elvárás és az ítélkezés nyomta rá a bélyegét.

A betegség tehát egy lényeges információ, amely értünk, érdekünkben van. Ily módon a betegség bennünket nem támad, ezért ellene semmiképpen sem kell harcolnunk.
 
A betegség ellen harcolni annyi, mint agresszív módon szembeszegülni a hírhozóval szemben, aki/ami megmutatni szándékozik nekünk, hogy valahol és valamilyen módon megsérült a korábbi harmónia.
 
A beteg ember számára megváltozik a világ értékrendje, valójában semmi sem lesz fontosabb számára, mint az egészség. Az értékrend-változásnak ez a része teljesen automatikus, mint ahogy az is, hogy a betegség az egészség legfőbb ellenségének szerepét veszi fel. És ettől kezdve egy amúgy is legyengült fizikai és lelki állapotú ember harcolni kezd...

A betegnek kívülről segíteni szinte lehetetlen, hiszen vajon hogyan lehet neki elmagyarázni, hogy a betegsége valójában miről is szól? A racionális elme könnyebben kezeli az ellenségképet és a harcot, ráadásul úgy tűnik, mintha néha sikerülne is a betegséget legyőznünk. Pedig abban az esetben sem az történik, a győzelem látszata csak a felszín. Belül, a mélyben valahol megindult ama bizonyos harmónia helyreállítása, amihez a harc egyáltalán nem (volt) szükséges, minthogy az csak hátráltatja/hátráltatta a megbékélési folyamatot...
Forrás: Ezoterikus.hu