Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Így juss ki a lelki zsákutcából!

Közzétéve: 2019. 11. 12. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 206 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre fel akarom oldani az állandó feszült szituációkat! - mondod, de nem biztos, hogy meg is tudod tenni a kellő lépéseket. Hogyan indulj el? Van fény az alagút végén?

 

Vannak olyan élethelyzetek, melyekből képtelenek vagyunk a kivezető utat megtalálni. Életünk szabályozott vágányon halad, mégis néha úgy érezhetjük, zsákutcába kerültünk. Beszéljünk kicsit arról, hogyan lehet kikerülni belőle!

A lelki zsákutca

Az ember a megszokások rabja: szabályozott családi élete, baráti köre, munkája van. Néha mégis előfordulnak olyan szituációk, amelyekben nem érzi boldognak magát. Vágyik a változásra, vannak álmai, melyeket meg szeretne valósítani. A tapétacsere ötlete sok mindenből eredhet. Azonban vannak olyan külső akadályok, melyek akadályozzák a változás megvalósulását. Megragad, mint egy zsákutcában, és se előre sem hátra nem mozdul ebből a helyzetből. Sok ember megmaradhat ebben a szituációban akár hosszabb perióduson keresztül. A tett konzekvenciájától való félelem fogva tartja őket.

A zsákutcából való kikerülés

Sokszor nem vesszük észre, hogy az életstílusunkon magunk is változtatni tudunk, és mindent úgy folytatunk, ahogy eddig. De honnan ismerhetjük fel, hogy zsákutcába kerültünk?

 

Aki folyton más lehetőségek után kutat, örökké elégedetlen. A másokra való irigykedés is intő jel lehet. A rendszeresen fellépő unalom is utalhat arra, hogy azt kívánja az ember, valami változzon meg az életében. Na, ilyenkor nem szabad elnyomni az érzéseket, még ha nehéz is felismerni minden gátló funkciónkat! Sokan menekülnek a sportba vagy az evésbe és úgy vélik, ezek által meglelik végre nyugalmukat. De ez nem teljesen a helyes út.

 

A negatív állapot elrejtése nem csak a lelki életünkre, de a testünkre is kihatással van: alvászavarok, szédülés, fejfájás lehet a válasz lelki zsákutcánkra. Ha tehát feltétlenül rózsaszín tapétát akarunk, de olyan nincs és ettől a szándékunktól mégsem akarunk elállni, nos, szálljunk kicsit magunkba és ismerjük meg a változás utáni vágyunkat és annak gyökerét is!

 

A döntés...

 

Döntsd el, mi akarsz lenni: Mártír vagy Hős? Nincs harmadik opció. Vagy szenvedsz a saját csapdádban, - akár időtlen időkig -, vagy változtatsz, s adsz egy esélyt magadnak arra, hogy felemelkedj, s legyőzd a saját negatív énedet.  Próbálj a problémák helyett a célra összpontosítani. Próbálj olyan emberekkel együtt lenni, akik inspirálnak, bíztatnak, vagy akár megfelelő módon kritizálnak. Akik viszont érezhetően lehúznak, visszahúznak, gátolnak, lebeszélnek... azoktól távolodj el. Legbelül nagyon is tudod, mi és ki gátol, - igaz? Akkor mondj búcsút a múltnak, s vonzd be az újat. Minden rajtad múlik!

A lelki zsákutca egyik megoldókulcsa:


Saját, személyre szabott Bíborcsillag horoszkópod elkészítéséért keresd Nórát vagy kattints a lenti képre! Telefon: +36 70 311 61 25
 

 

Forrás: Ezoterikus.hu