Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hogyan kell optimistán gondolkodni? Soha ne add fel!

Közzétéve: 2020. 09. 16. Írta: Optimista Kártya Forrás: www.optimistakartya.hu
Értékelés

Az optimizmus, a pesszimizmus ellentéte, olyan életszemlélet, amiből nézve a világ jó, vagy pozitív hely. Az optimisták általában azt tartják, hogy az emberek jók. Te miként állsz a világhoz?

 

A derűlátó embereknek pozitív képük van a világról. Hiszik, hogy más emberek jók, a problémák pedig rendeződnek. A gondot nem nyűgként élik meg, hanem egyszerű feladatként.

De mitől válhat valaki optimistává? Íme 10 gondolat, ami azzá tehet:

1. Soha ne add fel! Mindig van egy új lehetőség! Ha egy kapu bezáródik, mindig kinyílik egy új!

2. Hinned kell önmagadban, és csakis abban! A vágyak és az álmodozás nem elegendő, tettek kellenek! A képesség benned is megvan ahhoz, hogy új célokat tűzz ki, s el is érd azokat! Legjobb barátod a türelem és a végtelen kitartás.

3. Mindig annyit kapsz, amennyit magad is adsz! Ez mutat irányt ahhoz, hogy miért kell mosolyogni, szeretetet adni, segítőkésznek lenni. Légy nyitott mindenre, fogadd be az új információkat, és ne utasíts el semmit azért, mert az adott pillanatban nem tudsz hinni benne. Ez még változhat!

4. Fontos döntéseidet alaposan gondol át, és ne mások tanácsai és iránymutatásai, esetleges tapasztalatai alapján dönts, kizárólag saját intuíciód vezéreljen.

5. Nem léteznek nehéz helyzetek. Csak egy pillanatig tartanak, s az egyetlen kapaszkodód az, hogy megleled benne a tanulnivalót. Ez az optimizmus egyik alappillére. Ha csak a rosszat keresed, akkor a már meglévő gondok mellé csak még többet vonzol be. Ha a jót igyekszel fellelni, akkor a kicsiből is nagyot tudsz csinálni. A gond nem azért van, hogy tűrd, hanem azért, hogy megoldd!

6. Ne titkold, ha problémád adódott. Beszélj róla őszintén azokkal, akik a támaszaid lehetnek. A nyűgök kimondása már fél siker.

7. Csak a jelen számít! A múltat nem tudod megváltoztatni, a jövő pedig képlékeny. Épp ezért a jelen az egyetlen biztos pont! Éld meg 100 %-ig.

8. Másokban kizárólag a jót keresd, ne a hibát és a kifogásolnivalót. Ha örökké csak kritizálsz, neked is ez a sors jut.

9. Óvd a környezetedet, és elégedj meg azzal, amid épp van. Tarts mértéket mindenben!

10. Tartsd szem előtt, hogy a legjobb dolgok ingyen vannak! Ilyen a mosoly, a simogatás, egy kedves szó, mások biztatása. Használd ezeket minden nap!

 

Forrás: www.optimistakartya.hu

Bezárás