Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Karmikus kapcsolatok - lazák és erősek

Közzétéve: 2019. 08. 13. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 189 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Földi életünkben minden egyes találkozás karmikus törvényszerűség, azaz nincsenek véletlenek a találkozásainkban sem.

Férfi-Nő karmikus kapcsolat

Földi életünkben minden egyes találkozás karmikus törvényszerűség, azaz nincsenek véletlenek a találkozásainkban sem. Nem mindegy azonban, hogy egy utcán mellettünk egyetlen egyszer elhaladó személyről vagy mondjuk a mindvégig mellettünk lakó szomszédról van szó. A karmikus kapcsolatok egyik legfontosabb jellemzője a kötelékerő, ami a kapcsolat szorosságára, megbonthatóságára utal. Egy futó találkozás a lehető leglazább karmikus kapcsolatnak felel meg, míg egy évtizedes szomszédság, munkatársi kapcsolat már egy szorosabb karmikus kapcsolatról szól, nem is szólva a partnerkapcsolatokról, ezen belül is a házastársi kötelékről. Ezek azonban mind megbonthatók, szemben a szülői és rajtuk keresztül a rokoni kapcsolatok láncolatával.

Gyermek-Szülő karmikus kapcsolat

Gyermek és szülő karmikus kapcsolata az égben jön létre és ily módon a földön megbonthatatlan. Egy ilyen megbonthatatlannak tervezett kapcsolat meghiúsítása földi eszközökkel a korábban már említett karmikus bűn elkövetését jelenti. A gyermek és szülő karmikus kapcsolata akkor is működik, amikor a(z egyik) szülő távol, külön él vagy éppen már nem is él. Természetesen egy ilyen megbonthatatlan kapcsolat minden igyekezettel azon munkálkodik, hogy a földi élet során testi közelség is megvalósuljon, mivel ez szinte elengedhetetlenül szükséges az életfeladat sikeres elvégzéséhez. Ezért a vér szerinti szülőtől már születéskor elszakított gyermek belülről mindig arra vágyik, hogy az igazi szülő közelébe kerülhessen, vagy legalább egyszer megláthassa. A szemléltető ábrákkal zöld színnel látható a megbontható és pirossal a megbonthatatlan karmikus kapcsolat, a korábban már többször említett fogaskerekekkel szimbolizálva a szereplőket. Külön érdemes foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy a gyermekek a szülők között milyen összekötő szerepet játszanak. A harmadik ábrán látható, hogy a szülők (a férfi és a nő) a gyermekükön keresztül megbonthatatlan kötelékbe kerülnek. A gyermek tehát karmikusan is egy nagyon szoros összekötő kapocs kettejük között.

Gyermek-Szülők karmikus kapcsolat

A szülők különösebb karmikus következmény nélkül bonthatják fel a kettejüket közvetlenül összekötő karmikus köteléket, de a gyermeken keresztül ható kötelék meg nem bontható. Ez a gyermeken keresztül működtethető oda-visszahatás lehetősége tudat alatt jelen van a szülőkben, ezért sajnos nem ritka az, hogy a gyermeket eszközül használják saját érdekeiket érvényesítésében a másik szülő felé.

Egy ilyen hármas fogaskerékkapcsolat képes szemléltetni a kölcsönös hatásokban rejlő esetleges konfliktusokat is. Ha a gyermekre a szülők egyidejűleg, egymástól függetlenül (tehát nem szinkronban) kívánnak karmikus hajtást gyakorolni, akkor az ellentétes irányú hatásokat válthat ki, ami a gyermeken lecsapódó feszültségekhez vezet. Amennyiben ezt el szeretnénk kerülni, akkor karmikus főszabály az, hogy az apának férfi módjára, az anyának pedig nő módjára kell a gyermek fogaskerekét hajtania. Ez már önmagában is azt jelenti, hogy a gyermekre való hatás során egymástól kicsit "el kell különülni" (hogy a férfi és a nő fogazata ne feszüljön egymásnak). Az elkülönülést úgy kell helyesen értelmezni, hogy a gyermek az apától apai mintát, az anyától pedig anyait kapjon. A gyermekét egyedül nevelő szülő helyzete ilyen szempontból nem túl kedvező. Ugyanis egy apa nem képes anyai mintával, egy anya pedig apaival szolgálni. Szerencsés esetben ezek a dolgok a maguk helyén vannak, és nincs karmikus konfliktus egyik relációban sem.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás