Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

András karmája - egy valós történet a III. évezredből

Közzétéve: 2019. 08. 05. Írta: Szatmári Nóra - Biborcsillag asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 131 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Asztrológusként gyakran találkozom olyan emberekkel, akiknek a története szíven üt. Ekkor mindig eszembe jut: boldog ember vagyok, panaszra nem lehet okom!

András karmája

 

Igaz történet, mely asztrológusként nyomta egy ideje a lelkem. Leírtam, hogy megkönnyebbüljek, sőt elmondhatom, hogy találkozásunk óta András is meglátta a fényt az alagút végén.

Átlagos gyermekkorral kezdődött

Átlagos gyermek volt, sem több, sem kevesebb, mint a vele egykorúak. 6 éves lett, iskolába került, s elkezdődött András kálváriája. Picit nehezebben ment neki a tanulás, mint másoknak, s ahelyett, hogy tanári és szülői segítséget kapott volna, Édesanyja úgy vélte, ha mindennapos veréssel jutalmazza a rossz eredményt, fia végre szorgalmasabb és eszesebb lesz.

András azonban magába fordult, nem barátkozott senkivel, és komoly beszédproblémái alakultak ki. A dadogás csak hab volt a tortán. Elkezdte keverni egy mondaton belül a szavakat, majd a diszlexia is mindennapi élete megrontójává vált, Édesanyjával együtt. Az ok és okozat törvényének logikája egyértelmű: mivel képtelen volt nemet mondani, beszélni fájdalmairól és megpróbáltatásairól, „kommunikációs motorja”, - azaz a beszédkészsége gyakorlatilag teljesen elromlott, - hisz mindent magába fojtott, amiről beszélni kellett volna. A szülőpáros férfi tagja nem szólt bele az Anya nevelési elveibe, így – bár András állítja nem így van, - kivívta András tudatalatti ellenszenvét.

Nem találta a helyét

András felnőtt, komoly nehézségek árán és segítség nélkül elvégezte a középiskolát. Idén 35 éves, minden vágya egy felsőfokú iskola elvégzése. Többször nekifutott a felvételinek, de sikertelenül. Minden alkalommal azzal a tudattal indult neki a vizsgának, hogy mivel Édesanyja – szó szerint – beleverte, hogy ostoba és képtelen az eredmények felmutatására, úgysem sikerülhet ez neki. Talán jövőre…

A lelki nehézségeket előidéző szüleitől elköltözött, mégis fura módon tiszteli őket a megvetés helyett, azonban sebeit az idő még nem gyógyította be. Asztrológiai képletéből egyértelművé vált számomra, hogy miért vonzódik Édesapjához. Ahhoz az emberhez, aki soha nem parancsolt „álljt” a tettlegességnek. Mert pontosan tudja és érzi, hogy szereti Õt a maga csendes módján, de a szülői kapcsolatban mindig az Anyáé volt a domináns szerep, így az Apa csak asszisztálhatott a különböző feladatokhoz és történésekhez.

Így állunk ma!

András egy brókercégnél dolgozik, ahol a napi 8 munkaórából legfeljebb 20 percet kell beszéddel töltenie, így megtalálta a módját, hogy ne kelljen kommunikálnia a világgal.

Édesanyja a mai napig nem öleli magához, ha találkoznak, - bár már elfogadja azt, hogy András testileg közeledik hozzá. Életútjuk karmikus feladatokat rejt. Legfőképpen azt, hogy a megpróbáltatások ellenére el kell fogadniuk egymást. A baj gyökere az Édesanya gyermekkorában keresendő, ahol őt is többször a tettlegesség módszerével fenyítették, s ezt a családi „hagyományt” hozta magával örökségként. Úgy véli mind a mai napig, hogy ez az egyetlen mód a gyermek megfelelő neveléséhez.

Andrásban már megindult az elfogadás iránti igény, de állandóan falakba ütközik, hisz a másik oldal nem nyitja ki a szeretet kapuit. Mindaddig, amíg az Anya képtelen az elfogadásra (mely önnön maga elfogadását is jelenti!), addig újra és újra visszakapja ezt az élethelyzetet a sorstól, akár jelen életében, akár egy újban.

A képletből egy valami viszont egyértelmű volt: az Édesapa – lévén András egyedüli gyermek, - rajong fiáért, de az Anyai uralom miatt ezt soha nem mutathatta ki. Õk ketten – a velem való találkozás után, - amolyan mesés módon egymásra találtak. Eddig András volt a „kitaszított”, most az Édesanyja birtokolja ezt az érzést. Talán épp ez lehet az a pillanat, amikor el kell ismernie, komoly hibákat követett el, talán egy bocsánatkérésig is eljuthatnak.

Váratlan fordulat

András vállát jelképesen megráztam, amikor nálam járt. Épp Ausztráliába készült, gondolván, minél messzebb kerül a családjától, annál könnyebb lesz – pedig angolul sem beszél. Felnyitottam a szemét: a menekülés nem vezet sehová. Előbb le kell rendeznie az Édesanyjával való kapcsolatát, utána nekiindulhat. András soha nem társította a beszédkészségével kapcsolatos problémát anyja tettlegességig fajuló nevelési módszereihez, számára megdöbbentő volt, hogy én azonnal ezt tettem.

Az apai szeretet sok erőt adott, olyannyira, hogy az elmúlt hónapokban meglepő sebességgel javult András beszédkészsége, tőle tudom, hogy a kollégái érdeklődéssel figyelik, hogy a hangját is lehet hallani az irodában. S, ha mindemellett még az anyai szeretet halvány erejét is megtapasztalja, biztos, hogy újabb csodák várnak rá, s leteheti Édesanyjához kötődő nehéz karmáját.


Érdekel a saját karmád? Hogyan oldhatod a hozott mintáidat? Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 (70) 311 6125
 

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás