Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Karmikus tükör: Szexuális aberráció & pedofília

Közzétéve: 2020. 07. 30. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A lélek leszületéséhez földi testre van szükség. Ahhoz, hogy földi test keletkezzen két, már korábban leszületett földi test szükséges, egészen pontosan két értett, ellenkező nemű földi test.

 
E két testet az általuk nemzett új testen át megbonthatatlan karmikus kötelék kapcsolja össze. A földre leszületett minden egyes lélek egy bonyolult karmikus kapcsolati háló adott csomópontjában helyezkedik el. Ez a háló egy nagy karmikus gépezet megbonthatatlan részét képezi, a Mindenségnek azt a részét, amely lehetőséget ad a leszületésre, a lélek tapasztalatszerzés útján történő fejlődésére. E karmikus kapcsolati háló szövése férfiként élő férfiakra és nőként élő nőkre van szükség, azaz a nemiséggel kapcsolatos karmikus főfunkció sértetlen teljesítésére. A férfi és a nő ezért eredendően vonzódik egymáshoz, egymást kiegészítve és egymással eggyé válva megvalósítván a létezés és a teremtés örök harmóniáját.
 
A férfi és nő között megnyilvánuló szexuális vonzalom és testi kapcsolat tehát a Mindenség önépítő elvéből, a Teremtő Alapgondolatból ered. Ennek bármiféle tagadása, e tagadás bármilyen formájú megnyilvánulása karmikus vétek, ily módon mindennemű szexuális aberráció is idetartozik. Ezen aberrációk széles palettáján a pedofília nem ritka jelenség.
 


A pedofil ember, miközben önmagát idealizálja, súlyos önértékelési zavarokkal küszködik. Személyének idealizálását a környezetétől is elvárja, ezért a környezet viszonyulását maximálisan befolyásolni igyekszik. Jellemgyengesége folytán ezt gyakorlatilag az energetikailag legkönnyebben befolyásolható emberekkel, azaz a 12-14 éven aluli gyermekekkel tudja elérni. A nemi kapcsolat a legintenzívebb energetikai kapcsolatok egyike, ezért a befolyásolás módja gyakorlatilag erre a területre korlátozódik. A pedofil ember más emberekkel, azaz a felnőtt emberekkel szemben is sajátosan viselkedik: öntömjénező, önidealizáló, kritikát nem tűrő, sértődékeny, és nagyon gyakran bőbeszédű. Mások véleményére igazából nem kíváncsi, hiszen úgyis az a lényeg, amit ő mond. A pedofil ember gyakran álcázza magát házassággal, de ilyen esetben a társa erősen befolyásolható, többnyire jóval fiatalabb.

A szexuális aberráció, ezen belül a pedofília is karmikus vonatkozású betegség, ami - mint minden ilyen - gyógyítható. A gyógyítás útja és módja nem könnyű, de nem is reménytelen: a Mindenség harmóniájának elfogadása útján lehetséges.
Forrás: Ezoterikus.hu