Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hogyan hozhatsz helyes döntéseket?

Közzétéve: 2018. 08. 02. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 292 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszerűen nem tudok dönteni! A sárga táskát válasszam, vagy inkább a feketét? Elutazzam most, vagy csak a jövő héten? A döntés szabadsága nagy ajándék.

 
A kisgyermek is feszegeti a szüleivel szemben a saját határait. A tinédzser akár szembe is fordul szeretteivel a saját igazságáért. És lám, mikor mindenki kivívta magának saját szuverén jogait, jön az elbizonytalanodás. Miért is? Minél több dologban döntünk, dönthetünk, annál nagyobb az esélye, hogy hibát követünk el. Nagy teher ám a felelősségvállalás.

1. Merjünk…

Ha valaki előtt túl nagy a választás szabadsága, a félelem, hogy elvéti a lépést, blokkolhatja a döntésben. A pszichológusok jól ismerik ezt a jelenséget, és azt ajánlják, hogy ne féljünk gondolkodni és a rizikóval élni. Hacsak nem valamilyen előre kiszámítható, pl. befektetési ügyről van szó, - az esélye annak, hogy akár rosszul is dönthetünk, - adja meg az ízét a mindennapjainknak. Nem szabad túlzottan stresszelni magunkat, de egy kis izgalom nem árt. Mégiscsak jobb, mint egész életünkben csak félni a következő lépéstől.
 


2. Lássunk…

Gondolatainkban vessük össze a lehetőségeket, azok pozitív és negatív oldalait, illetve a lehetséges kimenetelüket! Magunkat nézzük elsősorban, és ne a környezetünk véleményét figyeljük! A mi döntésünk, a mi eredményünk. Ez egy egészen új helyzet olyan emberek számára, akik szeretnének mindenki elvárásának megfelelni. Mit szeretnék, mire van szükségem? Ha jobban ismerjük magunkat, mások szemében is láthatóbbá válhatnak kívánságaink.

3. Győzzünk…

Vessük papírra az értékeinket, a céljainkat, és hogy hogyan szeretnénk, illetve hogyan tudjuk elérni azokat! Ha azt szeretnénk pl., hogy saját céggel rendelkezzünk, ez a kijelentés máris eldönti a dilemmát: önállóság vagy függőség? Igen, nem, talán, mégsem... valamely válasz felé mégiscsak hajlunk, hallgassunk a belső hangra!

 

Forrás: Ezoterikus.hu