Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A sorsod meg van írva? Mi a szabad akarat?

Közzétéve: 2020. 06. 14. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 19 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szabad akarat, nem más, mint a mindennapi választásaid, az, ahogy az életedet éled. Ez független a születési csillagjegyedtől vagy a bolygóállástól...

 
Az, hogy konkrétan mi fog történni, egy nagyobb képnek a része, amely a te személyes utad a spirituális és univerzális fejlődés útján. Te magad választod meg azt, hogy mi akarsz lenni, és mi az, amit el akarsz érni.

Te magad teszel és/vagy kezdeményezel. A Karmaasztrológiában ez a lehetőségek végtelen tárháza: függetlenül attól, hogy mi a sorsod, a gondolataid és tetteid szabadok minden befolyástól, vagy megszorítástól. A szabad akaratod tanít meg arra, hogy mi a jó, és határozza meg azokat az etikai morálokat, melyek szerint cselekszel és éled az életed.

... de mi van, ha semmit sem csinálok?

Az, hogy csak fekszel az ágyban egész nap és nem érintkezel a világgal, nem hozol döntéseket, szintén egy szabad döntés, amely egy általad választott úton visz végig. A sors és a szabad akarat közötti különbség az, hogy az utóbbinak végtelenek a lehetőségei.

Az értékrended és etikai beállítottságod határozza meg, milyen ember akarsz lenni, és a szabad akaratod határozza meg a helyed az univerzumban, mint szabad gondolkodású lény.
A kétségeid formálják azt, hogy ki is vagy valójában: ezek nem mások, mint morális értékek halmazai, melyeket te választasz, amikor eldöntöd, ki is vagy valójában, hogyan cselekedj és gondolkodj.
A szabad akarat válogatóssá és diszkriminatívvá tesz. A Karmaasztrológiában ez az, ami arra ösztönöz, hogy válassz és döntéseket hozz.

A sorsod, a nemed és még sok egyéb tényező általában be van határolva bizonyos mértékig a születésed pillanatában fennálló csillag- és bolygóállások által. Ez bizonyos mértékben meghatároz néhány további, a későbbiekben változtatható elemet is, mint a vallásod, társadalmi helyzeted, vagy indítékaid egyes helyzetekben.

Az asztrológiában hisszük azt, hogy nagyon nehéz bármit is tenni, hogy megváltoztassuk ezeket a múltban gyökerező befolyásokat, de mivel ott a szabad akarat, ez nyilvánvalóan lehetséges.
Forrás: Ezoterikus.hu