Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A sorsod meg van írva! De ki írja?

Közzétéve: 2020. 06. 04. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 29 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karma, Sors és Szabad Akarat. Ok és okozat. Amit teszel, magad is azt kapod valahol, valahogyan vissza. Minden tettednek megvan a következménye.

Mi a Sors?

A Sors elemzése tulajdonképpen a múlt és a reinkarnáció vizsgálata. Az Asztrológiában amikor reinkarnációról beszélünk, akkor annak a hitnek adunk hangot, hogy minden ember egy új személyként születik újra, ahol ez az új személy egy, a régmúltban meghatározott viszonyban van a bolygókkal és a csillagokkal, és csak mint hús-vér ember különbözik.
 
Nagyon sokan vannak, akik sikertelenül végezték feladataikat az elmúlt életeikben. Az Asztrológia ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd ezeket a feladatokat és tanulnivalókat, így összpontosítani tudod az energiádat és fókuszálni tudsz arra, hogy meglásd a nagyobb képet a részletek mögött.

... akkor a sorsom előre meg van írva és nem is tehetek semmit a változásért?

A Sors egy meghatározott folyamat: itt a dolgok sorrendje van előre meghatározva és a világmindenség megváltozhatatlan és elkerülhetetlen törvényeit írja le.
Ez az az erő, amely meghatározza mindennek a létét és hatással van az egyének életének eseményeire. A Sors átszövi a múltadból átnyúló előre eldöntött vagy meghatározott eseményeket, áthidalva az idő és univerzum végtelenségét.
A sorsodat meghatározó tényező a bolygók állása a születésed pillanatában, de ez nem több, mint egy útmutató arra vonatkozólag, hogy mi az, ami várható.

Amikor megszületsz, kapsz bizonyos karakterbeli jellemzőket, de az már rajtad múlik, hogy mit kezdesz ezekkel az ajándékokkal. A Sors végső kimenetelét ilyen formában megváltoztathatod, de mindig tudatában kell maradnod annak, hogy születésedkor milyen asztrológiai adottságokat kaptál.

A Sors mindig megadja neked a szabad választás lehetőségét és ezt senki és semmi sem tudja elvenni tőled.

Ne add fel, azt látván, hogy a sorsod nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, és ne engedj teret a szomorúságnak, vagy önsajnálatnak.

A sorsodnak aktív részese vagy, és életed minden eseményében tiéd az utolsó szó!

Az Asztrológia és Sors nem valami, ami tőled függetlenül történik veled, te magad vagy az, aki lehetővé teszi, hogy megtörténjen.

 

Érdekel a sorsod, lehetőségeid?
Merre tovább?

 

Személyes tanácsadás, sorselemzés, coaching: + 36 70 311 6125


Könyvajánló

Tégy jó benyomást másokra, inspiráld a környezetedet, és légy önmagad! Ami ebben a könyvben van, azt csinálják a sikeres, boldog, elégedett, gazdag, optimista emberek. Akarsz közéjük tartozni? Akkor cselekedj! Én végigjártam ezt az utat. Nekem - az írónak - sikerült. Neked fog?

 

Egy könyv, mely nem mondja el sok száz oldalban a semmit, hanem a lényeges dolgokra fókuszál. Kövesd a könyvben leírtakat, kezd el alkalmazni a napi tanácsokat, és bizonyítsd, készen állsz a változásra! 120 igazán optimista tippet ad, melyet, ha követsz, és saját életedre alkalmazod, akkor 60 nap múlva már egy másik úton jársz, 120 nap múlva bölcsebb leszel, 240 nap múlva tőled kér tanácsot a környezeted, és 365 nap múlva birtokában leszel az elégedettség állapotának. Egy olyan irodalmat tartasz a kezedben, ami röviden összefoglalja, mik azok, amiket jó lett volna tudni már 18 évesen, milyen dolgokkal ne foglalkozz, amik visszavetnek, vagy éppen, mi az, amit azonnal meg kell tenned önmagadért.

120 sorsformáló tipp - Receptek a boldog élethez

Rendeld meg itt és most!

VÁLTOZTASD MEG a felfogásod és megváltozik az életed!

 

Forrás: Ezoterikus.hu