Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Épp annyit kapsz, amennyit magad is adsz!

Közzétéve: 2020. 05. 28. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 36 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karma, Sors és Szabad Akarat. Ok és okozat. Amit teszel, magad is azt kapod valahol, valahogyan vissza. Minden tettednek megvan a következménye.

 
Minden tettnek megvan a következménye.

A karmát sokféleképpen lehet leírni: ennek a hitnek lényeges alapköve, hogy a jelen életkörülményeid az elmúlt életeid tetteinek következményei és amit most teszel, az a eljövendő életeidre lesz kihatással.
Minden alkalommal amikor újraszületsz, előző életeidből való energia kihat a jelen életedre.


Mi az összefüggés a Karma és az Asztrológia között?

Az asztrológia meg tudja mutatni a jelen karmikus helyzetedet, mivel a bolygóállások a születésed pillanatában megmutatják milyen karmikus tanításokat vállaltál fel erre az életedre. Ezek lehetnek nagyon keserűek is és esetleg sokszor úgy érzed, hogy összetörsz és nem bírod tovább, de ne feledd, hogy csak annyit vállaltál, amennyit el tudsz viselni.

Ezzel együtt, ha mégsem bírod, semmi gond: valamennyit akkor is tanultál, és amit most feladtál, azt elkövetkező életeidben megint megkapod, esetleg több életre elosztva - ez neked ugyan nem jó, mert egy helyett sok szomorú életed lesz, de ez a te választásod.

Sok kedves érdeklődőnek látom azt a karmájában, hogy jelenlegi problémái abból fakadnak, hogy egy előző életében feladta, vagy elutasította a tanulnivalókat, ezért most még egyszer át kell mennie rajta.
Forrás: Ezoterikus.hu