Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A szellemiség vagy a kisugárzás dönt? Így keress partnert!

Közzétéve: 2020. 03. 31. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 61 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen karmikus feladataink akadhatnak párkeresés közben? A szellemiség vagy a kisugárzás dönt? Miként tudhatjuk, melyik a dominánsabb?

 

Ha nem választhat, akkor hogyan viselkedjen egy párkereső nő?A férfinak szellemisége van, a nőnek kisugárzása. A férfi a nőt a szellemiségével hódítja meg, a nő a férfira a kisugárzásával gyakorol hatást. A férfi azt a nőt választja, amelyik kisugárzásával ellenállhatatlanul vonzza magához. Ha ez nem működik, azaz a nőnek nincs kisugárzása, mert elnyomta (leárnyékolta) azt magában, akkor abban a nőben megjelenik az akarás, és a választás módszeréhez folyamodik. Mondhatnánk nyugodtan úgy is, hogy a választással a működésképtelen kisugárzását akarja helyettesíteni. Csakhogy a választás a férfiakra taszítólag hat. Ezért a mindenáron választani akaró nők kénytelenek különféle rafinériákat bevetni, ezek karmikus értelemben azonban mind-mind mű megoldások.

A zsákmányszerző viselkedés nem női viselkedés, az attól a lehető legmesszebb áll. Annak a nőnek tehát, aki szeretné magához vonzani a karmikus szinten általa választott élete párját, nem kell semmi mást tennie, mint női mivoltában kiteljesedve vágyakozni erre a férfira. A vágy azonban nem keverendő össze az akarattal. A vágy passzív, az akarat pedig aktív. A vágyakozással a nő karmikus főfunkcióját látja el, miközben a legfőbb vágy nem is annyira a majdan szeretett férfi, hanem sokkal inkább a születendő gyermek irányában hat. Vágyik arra, hogy ez a gyermek őt válassza anyának. Aki tehát a gyermeket akarja (és nem vágyja), és éppen ilyen célból mindenfélét megtesz (hadd ne soroljam az ilyenkor szokásos fogásokat), az ugyanúgy viselkedik, mint a választani akaró és ezért technikákat bevető nő.

A kisugárzó nőt hamar megtalálja a szerető és egyben szeretett férfi. A párjára ily módon lelt nő éppen ezen természetes viselkedéséből adódóan hamar esik teherbe, amikor még valószínűleg nem is terveznek ilyesmit. Az ilyen párkapcsolatokban ugyanis nincs is szükség tervezésre. A gyermektervezés karmikusan értelmetlen elfoglaltság. Ugyanígy teljesen értelmetlen és hosszabb távon törvényszerűen kudarcba fulladó mindenféle női pasiszerző, később pedig pasimegtartó taktika. A nő aktív viselkedése (még a szexben is!) csakis átmeneti eredményeket hozhat. Ehelyett a nőnek és a férfinak is egyaránt csupán a karmikus funkcióiknak megfelelő módon kell élni. A szellemiséggel rendelkező kard férfit kisugárzásával magához húzza a kardhüvely nő. És nem fordítva. És a nőnek sohasem kell attól tartania, hogy nem az a férfi fogja őt választani, akit karmikus szinten ő választott. Minden nő olyan férfit kap, amilyet megérdemel. És minden férfi olyan nőt választ magának, amilyet megérdemel.
Forrás: Ezoterikus.hu