Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Mi a legnagyobb karmikus bűn? Bűn-e valójában?

Közzétéve: 2021. 02. 23. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Egy lélek földre születését a következő fontosabb lépések előzik meg: tervezés, különböző döntések meghozatala, valamint megállapodások megkötése más lelkekkel.

 
A legnagyobb karmikus bűn: az abortusz?

Mindez annak érdekében történik, hogy a fejlődést célul kitűző lélek előkészítse az életfeladatának elvégzéséhez szükséges feltételeket. A magyar nyelvben szokás a gyermekvállalás kifejezést használni, talán nem is sejtvén a benne rejlő karmikus értelmet. A leszületendő gyermekkel kapcsolatban ugyanis a szülők - egy megállapodás értelmében - csupán a vállaló, nem pedig a döntő szerepet kapják. A döntés ugyanis mindig a leszületendő gyermeké, ő dönti el, hogy mikor, hová és milyen szülőkhöz születik le. A szülők ezt vagy vállalják vagy nem. Itt azonban különböző esetek fordulhatnak elő, melyek között a legjellemzőbbek az alábbiak:

1. A szülők vállalnának gyermeket, de nincs lélek, amelyik hozzájuk akarna leszületni. Ez nagyon elgondolkodtató, hiszen rengeteg lélek várakozik leszületésre, és ha egy párnak minden igyekezet ellenére nincs gyermeke, akkor ott érdemes elgondolkodni, hogy vajon miben nem érettek még ahhoz, hogy a sok-sok leszületendő lélek közül legalább egy őket válassza.

2. A szülők voltaképpen nem szeretnének (még) gyermeket, de az mégis "besikerül". Ez egy olyan eset, amikor valójában a szülők vállalják a gyermeket, csak - földi okok miatt - még nem tartják azt időszerűnek. Mivel az elvi vállalás megvan, innentől kezdve már a lélek fogja eldönteni, hogy alkalmas-e az időpont a leszületésre vagy nem. Ha úgy dönt, hogy igen, akkor áll elő ez az eset. Ha a gyermek megszületik, akkor karmikusan minden rendben van, ám ha a szülők a magzatelhajtás mellett döntenek, akkor az egyik legsúlyosabb karmikus bűnt követik el: megakadályozzák, hogy a lélek a számára alkalmas módon földi pályára állhasson.

3. A szülők semmiképpen sem szeretnének gyermeket, de az mégis "besikerül". Ez egy olyan eset, amikor a szülők elvileg (karmikusan) vállalnák a gyermeket, csak - földi okok miatt - nem tartják kivitelezhetőnek. Ha a gyermek mégis megszületik, akkor karmikusan minden rendben van, ám ha a szülők itt is a magzatelhajtás mellett döntenek, akkor az egyik legsúlyosabb karmikus bűnt követik el ők is.

A magzatelhajtás karmikusan a lehető legsúlyosabb bűnök egyike, ezzel szemben egy gyilkosság karmikus értelemben nem kezelendő súlyosabb véteknek, mintha mondjuk gondolatban kívánnánk valaki halálát. A megfogant magzatot a lélek azonnal birtokba veszi, de még nem tulajdonolja. Tulajdonképpen olyan ez mint egy épülőfélben lévő ház, amibe a leendő tulajdonos időnként ellátogat, nézegeti, tervezget vele kapcsolatban stb. Erre jön egy buldózer, ami a földdel teszi egyenlővé az épülő házat, és ezzel egyidejűleg a beköltöző lelket is ellehetetleníti: nem lesz ház, nem lesz amibe a tervek szerint beköltözhetne. A lélek azonban nem adja fel olyan könnyen, tesz még újabb kísérleteket a leszületésre, majd - ha más megoldás nincs - akkor kerülő úton, de másképp szervezi meg a karmikus kapcsolatot a kiválasztott szülővel vagy szülőkkel. Nagyon érdekes egyébként, hogy ilyen esetben a tényleges szülők valójában egyfajta missziót vállalnak magukra, azaz közvetítenek és segítenek a leszületendő léleknek. S hogy mindez hogyan történhet, azt majd a folytatásban elmondom, minthogy azt is, hogy lehet az itt említett súlyos karmikus bűnt jóvá tenni.
Forrás: Ezoterikus.hu