Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Én gyerekem - te gyereked - mi gyerekünk!? Tán nem is a miénk?

Közzétéve: 2021. 02. 03. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 31 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük meg, hogy egy leszületni kívánkozó lélek milyen módon találhatja meg azt a megbonthatatlan karmikus kapcsolatot, amire az adott életben mindenképpen szüksége lesz.

 
 
A számtalan lehetőség közül egy nem túl ritkán előforduló esetet vizsgálunk meg, egy olyat ahol van értelme az "én gyerekem - te gyereked - mi gyerekünk" fogalmaknak. A mellékelt animáció számozásának sorrendjében lássuk a karmikus történetet, amit akár mesének is nevezhetünk.

  1    Volt egyszer egy fejlődésének folyamatában tartózkodó lélek, amely újabb leszületésre szánta el magát. Megállapodások köttettek annak érdekében, hogy a földi élet során minden ebben szereplő lélek megfelelő karmikus kapcsolatok alapján láthassa el életfeladatát. Ennek értelmében a mi főszereplő lelkünk G12 gyermekként anyának az N1 nőt, apának pedig az F2 férfit választotta, majd várta, hogy bekövetkezzen a leszületésre alkalmas időpont. Ez idő alatt N1 és F2 társkeresés állapotában voltak.

  2    A sors különleges fintora, de még inkább a szabad akarat más irányú kibontakozásának következtében N1 és F2 nem találtak egymásra, így ki-ki más párt választott. N1 F1-hez ment feleségül, F2 pedig N2-őt választotta nőül. A mi főszereplő lelkünk pedig tudomásul vette, hogy G12-ként nem tud e szülőkhöz leszületni.

  3    Mindkét frigyből egy-egy gyermek származott, az F1-N1 párhoz a G11 fiúgyermek, az F2-N2 párhoz pedig a G22 leánygyermek született le. A két család egymástól függetlenül élte életét, jóllehet egymástól nem is olyan távoli helyen.

  4    Így történhetett meg, hogy F1 és N2 - egy munkahelyen dolgozván - egymásba szerettek, és mindketten úgy döntöttek, hogy kilépnek az addigi kapcsolatukból. Ezt követően a korábbi párokat már csakis a gyermekeik révén kötötte össze a megbonthatatlan karmikus kötelék.

  5    Az új pár hamarosan összeházasodott, miközben a helyzet úgy alakult, hogy a férfi a fiúgyermekét a nő pedig a leánygyermekét magával vitte. Ebben az új családban a gyermekek úgymond mostoha- vagy kicsit szebben nevezve féltestvérek voltak.

  6    Fiatalok lévén az F1 - N2 házaspár mindenképpen közös gyermekvállalásban gondolkodott, s éppen ezzel a helyzettel élt (talán nem is véletlenül...) a mi főszereplő lelkünk, azaz döntött a leszületés mellett. Így jött világra a G12 kicsi leánygyermek, akit a pár immáron a "mi gyerekünk" néven nevezhetett. Földi értelemben valóban, de karmikus szinten a dolog ettől kicsit árnyaltabb.

  7    A leszületett lélek megbonthatatlan karmikus láncolat révén végre kapcsolatba került az eredetileg anyának tervezett N1 nővel és az apának tervezett F2 férfival. A saját ún. "édes" szülei karmikus értelemben csupán missziót vállaltak abban, hogy ez a kapcsolat létrejöhessen. Ugyanígy a féltestvérek is.
 
Nos, röviden ennyi a történet. Amikor az életben ehhez hasonló esetekkel találkozunk, érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon milyen kapcsolatok működhetnek karmikus szinten. A mostohatestvérség karmikus értelemben talán szorosabb kötelék, mint az, amit édesként minősítünk...
Forrás: Ezoterikus.hu