Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Miért hagyott el? Mária igaz története

Közzétéve: 2021. 01. 15. Írta: Sáfrány Zsófia riportja Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 50 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kérdés, mely milliónyi nő szájából elhangzott már. Egy kérdés, mellyel először az ex-partnert, majd a barátnőket, végül kritikus esetekben a pszichológust is kínozzuk.

 

A kérdés különösen akkor észvesztő, ha a szakítást a nő maga nem akarta és nem is idézte elő közvetlenül, - legalábbis a saját teóriája szerint. A kapcsolatba való visszalépés lehetetlen, de előre nézni sem könnyű, mivel még mindig a múltra koncentrálunk.

A kérdés: "Miért hagyott el engem?" újabb kérdésekkel párosul, majd a kapcsolatelemzés is megreked a részleteknél, míg a hibát az illető csakis magának tulajdonítja, egészen addig, míg az önbizalma egészen pirinyóvá törpül.

Máriát az élettársa hagyta el, egyik pillanatról a másikra, minden ok nélkül. Esetében a kérdést maga az ex válaszolta meg, azonban a válaszok nem elégítették ki Máriát, ezért újból és újból megkérdezte a férfit, aki egy idő után megszakított vele mindenfajta kapcsolatot.

 


Karmaasztrológia: keressük meg az okokat együtt! Válaszolok a kérdéseidre!
Hívj és kérj időpontot most horoszkópod elkészítéséhez: +36 (70) 311 6125 - NóraEgyértelmű, hogy Mária nem azt akarta tudni elsősorban, hogy mit rontott el, hanem azt, hogy mit tehetne azért, hogy partnere újra akarja őt. A férfi azonban a múltra válaszolt, nem a jövőre, ezért érthető, hogy Máriának így nehezére esett elfogadni a férfi döntését. A nő ahelyett, hogy átgondolta volna a férfi által „hibának” vélt cselekedeteket, viselkedésformákat, ezt félretolva kizárólag önös érdekét kereste a válaszokban. Valós választ kapott, nem mellébeszélést, de a nem elfogadással saját magát zárta el a világtól, attól a lehetőségtől, hogy tovább lépjen.

Az a tény, hogy Máriát a férfi hagyta el, még nem jelenti azt, hogy ez csakis az ő hibája volt, vagy azt, hogy valami rosszat követett el. Gyakran van úgy, hogy egy kapcsolat iránti vágyak és elvárások az idővel megváltoznak az egyik, vagy akár mindkét fél részéről, míg a végén észre sem veszik, hogy azok már teljesen eltérnek egymástól. Mária valószínűleg mindent úgy tett, ahogy azt helyesnek találta, ami a személyiségének és igényeinek megfelelt. A partner igényeinek való megfelelés hosszú távon Máriát sem tette volna boldoggá, - természetesen más kérdés, hogy a nő miképpen vélekedett erről.

Mária egy idő után valószínűleg be fogja látni, hogy az ő vágyai sem teljesültek ebben a kapcsolatban 100%-osan, és ez a felismerés segít majd, hogy ismét önmagára tudjon fókuszálni... Arra, hogy őt mi teszi boldoggá és neki mi kell ahhoz, hogy a kapcsolata tökéletes legyen.

 

Forrás: Ezoterikus.hu