Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

9 tipp a karmád azonnal javításához

Közzétéve: 2021. 01. 06. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Hiszel abban, hogy minden, amit teszel, valamilyen formában visszairányul hozzád/rád? Mi igen! Próbáld ki alábbi tippjeinket, hogy a bumeráng ne csapjon arcul, és időben elhajolj érkezése elől!

 
1. Nagyon ver a szíved lépcsőmászás közben? Hagyj fel a kávéval és a sok fehér kenyérrel! Unalmasnak tűnhet, de az egészséges életmód igenis fontos, s bizony a karmádra is hatással van!

2. Hagyd abba saját magad tiprását amiatt, hogy túl nagy az orrod vagy túl göndör a hajad! Az elfogadás önmagad megbecsülésével kezdődik! Ha ezzel kész vagy, hagyd gyorsan abba mások kritizálását is! Fogadj el mindenkit olyannak, amilyen, ha nem viseled valaki jelenlétét, akkor kerüld a társaságát!

3. Nyugodtan mondd: "semmi baj" – és mosolyogj! A pincérnek, aki elfelejtette az ásványvizedet kihozni, vagy annak a másik vezetőnek, aki eléd vágott a parkolóban, mert nem vette észre, hogy te is vársz! A megbocsátás az élet alapvető feladata. Ha képtelen vagy elnéző lenni, fordítva fog elsülni a dolog, és mások sem lesznek toleránsak veled! Mit gondolsz?

4. Tartsd be az ígéreteidet! Emlékszel? Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! És ez nem vicc! Inkább mondj nemet, mint hogy joggal a szemedre vethessék: „már megint megígértél valamit…”

5. Tartsd magad a napi három bók szabályához! Dicsérd meg környezetedet, kedveskedj szeretteidnek, mondj egy bókot valakinek! Köszönd meg, ha egy másik autós maga elé enged, vagy valaki átadja a helyét a villamoson.

6. Tanuld meg azok nevét, akikkel egyszer egy héten összefutsz! Idetartozik a tisztító szalonos kisasszony, a pék és a szomszéd is. Ez azt jelzi számukra, hogy bizonyos mértékig tiszteled őket, s ez rád is ugyanilyen pozitív fényt vet! Mindenki annyira fog téged emberszámba venni, amennyire te teszed azt velük!

7. Taníts meg egy gyereknek bekötni a cipőfűzőjét, vagy akár a különbséget hazugság és igazmondás között! Bármit, akár azt, hogyan kell bocsánatot kérni, - minden tudásodat add át, melyet sokáig kellett tanulnod, mert neked nem mutatták meg. Lehet, hogy átmenetileg jó érzéssel tölt el valaki szerencsétlenkedése, miközben képtelen egy feladatot megoldani (hisz nem ért hozzá), Te pedig megmutathatnád neki a megoldás kulcsát. Kizárt, hogy ne köszönje meg neked ezt!

8. Valakinek segítenie kellene az idős néninek, hogy könnyebben tudjon felmenni botjával a lépcsőn, vagy eligazodjon az épületben, hisz még sosem járt ott. Várj csak, a te középső neved nem valaki?

9. Kényeztesd magad valami finomsággal! Egy kutatás szerint azok, akik némi cukrot vagy egy kis nyugtató csokit esznek, sokkal kedvesebbek és kiegyensúlyozottabbak is!
Forrás: Ezoterikus.hu