Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Miért vonzódik egy nő a fiatalabb férfiakhoz és miért igaz ez fordítva is? Mert a karma körbeér...

Közzétéve: 2020. 12. 31. Írta: Shift Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 20 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szellemiség kialakulásában a fiatal férfiaknál az érett (idősebb) nő nagyon fontos szerepet kap. A nő szerepe később se csökken jelentősen, hiszen a szellemiség fenntartásában a nőnek csaknem ugyanannyi a szerepe, mint magának a férfinak.A szellemiséget kívülről ugyanis a nő táplálja. A nemi érés folyamán a fiatal férfiak érdeklődése csaknem mindig az érettebb nőkre irányul, minthogy kisugárzásukkal ezek képesek bennük lobogó lángúvá gerjeszteni a szellemiséget. A fiatal férfi olyan mint egy szép szál gyertya, erős kanóccal, de csak éppen pislogó lánggal. Az értett nő olyan ezen fiatal férfiak esetében, mint egy biztonságos mécses üvegkalitkája, amelyben erőre kaphat és határozottan loboghat a meggyújtott láng. Amikor azonban ez a láng nagy erőre kap, már kimerészkedik innen, hiszen képes felvenni a harcot a külső széllel. Az így lobogó láng ezután el kezdi keresi a neki való mécseskalitkát, amelyet megfelelőnek talál, amely örömmel fogadja be őt. Az erős láng nem alszik el egy széltől kevésbé védett kalitkában sem, sőt! A réseken át behatoló szél még inkább erősíti és tartósan táplálja a lángot. Tehát az erős láng nem keresi a kemény páncélüvegből készült kalitkát, bár attól sem riad vissza.

Sokkal jobban érzi magát viszont olyan kalitkában, ahol lángjának ereje és fénye e kalitkán át közvetlen kapcsolatban marad a külvilággal. Ha tehát a gyertya lángja nem lobog olyan hevesen, az keres egy olyan erős, biztonságos mécsesvárat, ahol aztán fellobbanhat és loboghat határozottan, védelemben lévén a erős szél és vihar ellen.
 
 
Nos, visszatérve az analógiából, azok a fiatal férfiak, akik az idősebb nők társaságát keresik, szellemiségük feltáplálására, "lángvédelemre" szorulnak. Ez nem azt jelenti, hogy gyenge a gyertya, nincs benne megfelelő kanóc, hanem egyszerűen nem erősödött még meg a láng. Ha majd megerősödik, és ebben a nőnek nagy szerepe van, akkor már talán nem is fogja annyira keresni az ilyen védelmező mécsest. A nő karmikusan akkor illeszkedik a férfihoz, ha az a védelem, amit ő nyújt számára, nem szoros, hanem laza. Ha a kardhüvely szorossá válik, akkor az erős kard onnan szabadulni akar, ha a határozottan lobogó láng nem kap már annyi levegőt, amennyire szüksége lenne, mert a mécseskalitka úgymond óvja a széltől, akkor az onnan kikívánkozik.
 
Ha egy nő elkardosodik és elpáncélosodik, azaz a szellemiség fölénybe kerül a kisugárzással szemben, akkor ez utóbbi helyzetet idézi elő. Kiválóan alkalmas lesz arra, hogy gyenge lángokat és gyenge kardpengéket megerősítsen (ez számára is érdekes, hiszen sikerélményt ad) , ám ezek megtartására már nem lesz képes. Ehhez vissza kell venni a szellemiségből, azaz lazábbá és "átfújhatóvá" kell válnia. Az erős kard és az erős lángú gyertya akkor előbb-utóbb odatalál és jól fogja magát érezni benne.
Forrás: Ezoterikus.hu