Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hello szenvedély - bye bye jókislányság!

Közzétéve: 2018. 01. 03. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 446 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beleszerettél egy férfiba? Boldog a kapcsolatotok? Gratulálunk! Akkor azok egyike vagy, akik élvezik a szerelmi életüket, és nem sokat gondolkodnak azon, hogy a szívükre vagy az eszükre hallgassanak.

Igazából nincs is erre szabály, ez inkább szerencse kérdése. Ha beleszerettél egy férfiba, aki korban hozzád illik, és addig szingli volt - nos egyértelműen a szívedre hallgatsz. Ha gyereke van, sokkal idősebb vagy akár zűrös az élete? Nos, itt érdemes elgondolkodni, - azért ez nem olyan egyszerű, főleg, ha szerelmes az ember!
   
Kire hallgass?

Azokra, akik már a gondolatra elpirulnak, hogy ez a kapcsolat egyszer ugye kivédhetetlenül intimmé válhat, vagy azokra akik bátorítanak, hogy engedd el magad és sodródj az árral! Ehhez érdemes hozzátenni, hogy az erkölcs az érzés nélkül mit sem ér. Vagyis önmagunkban kell meglennie annak a védekező mechanizmusnak, hogy mit és mikor szeretnénk a másikkal megtenni, és nem mások miatt erőltetünk magunkra egyfajta önmegtartóztatást.

Meddig várj?

A férfiak szerint aztán nem is érdemes várni ugye, és a nőben is meg van a vágy. Ha letagadja önmaga előtt, akkor az a kapcsolat egyfajta "hazugsággal" indul, hisz attól, hogy úgy teszel, hogy nem érzed azt, amit érzel, attól az még úgy van. És nem szabad azt éreztetni a férfival, hogy ő rossz azért, mert azt érzi, amit érez. Másrészt a férfi is feladja egyszer. Õk igen egyszerűen gondolkodnak, és bár a nagyon türelmes fajták várnak is egy ideig, ameddig szeretnéd, de tulajdonképpen ez el is veheti a kedvüket a kapcsolat szorosabbá fűzésétől, hisz úgy érzik majd, hogy nem azt mutatod, aki vagy, illetve azt mutatod, ami vagy, ergo: nem akarod őt annyira, mint ő téged.
Forrás: Ezoterikus.hu