Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Nostradamus és 2018: ez lesz! Vagy nem...

Közzétéve: 2017. 12. 05. Írta: Szatmári Nóra, asztrológus Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 535 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nostradamus, - ahogy mindenki ismeri, - híres asztrológus volt, akit azért tiszteltek, mert sokan úgy tartották róla: jól ismeri a jövőt. A költői stílusban írt próféciákat már évszázadok óta újra és újra előveszik…

 

…és sokan úgy vélik, hogy a jóslatok eddig mind meg is valósultak a történelem során. Szintén populáris hiedelem volt az is, hogy 2012-ben eljön a világvége, ahogy azt Nostradamus 1999 augusztusára is jelezte... Amiről viszont kevesen beszélnek: a sok durva félreértelmezés, "hozzáköltés", misztifikálás, mely e sorok mögött rejtőzik.

A valóság az, hogy Nostradamusnak semmilyen utalása sem volt 2012-re. Sőt, meg sem említette több száz próféciájában 2012-t, de a maya kalendáriumot sem. Nostradamus neve 2012-vel kapcsolatosan csakis akkor merült fel, mikor kezdett elterjedni a hír, hogy a világvége közeledhet, egy híres ember neve mégiscsak nagyobb hitelt ad az egész mesének, nem igaz?

Az ok, amiért annyian bedőltek e hamis beszédnek éppen az, hogy Nostradamus próféciái sokakban csodálatot és elismerést váltanak ki. Néhány jóslata mégiscsak igaznak bizonyult már, de akármennyire okos ember is volt, 2012-t és a világvégét nem látta előre.

Nostradamus sok szempontból kissé túlbecsült személlyé vált, sok száz prédikációja közül csak néhány vált valóra és azok is csupán a jóslatok megfelelő interpretációja mellett. Így történt ez a 2012-es évben bekövetkező világvégével is: néhányan újra és újra megpróbáltak értelmet csempészni a néhol kusza strófák közé, s úgy magyarázni azokat, mintha apokalipszidra utaltak volna.

Csak azért, mert Nostradamus nem mondta, ez még nem jelenti azt, hogy a világ nem érhet véget valamikor...


Fontos! Ne feledd, hogy sok szerzeményt tulajdonítanak Nostradamusnak, de rengeteg újkeletű van köztük, melyekhez semmi köze. Amikor "izgalmas" cikkeket olvasol, tájékozódj, valóban a neves asztrológushoz köthetők-e az adott versek, írások. Sokszor találkozom olyan anyagokkal, melyekről egyértelűen lerí, hogy a XX. vagy már épp a XXI. század ügyes hamisítványa.


 

2015 & 2016 & 2017 - írt-e valamit ezen évekről?

(részletek és új hozzáfűznivalók a 2014. december 6-án megjelent cikkünkhöz)

Asztrológusként tisztában volt azzal, hogy a jelen kor (III. évezred eleje) időszakában az égi események, feszültségek jelentős részben - szinte pontosan - megismétlődnek azokkal, amelyek az ő idejében voltak. Nem volt véletlen, hogy prófétai művének jelentős részét a mai időkre összpontosította. Jövendöléseinek jelentős része arra céloz, ami MOST ér el minket: egy új vallásháborúról írt, az emberiség megtizedeléséről, éhségről és súlyos betegségekről. Vajon tényleg kell ettől félnünk?

Hosszú évszázadokon keresztül teljesen valószínűtlenül hangzott, amit Nostradamus jósolt: a gyakorta széthúzó, mohamedán vallású országok a terroristák "fogságába" kerülnek, és államszövetségben egyesülnek. Ez a folyamat elindult, és könnyen lehet, hogy már a következő években megtörténik. De vajon tényleg megtörténik? A látnok arab birodalomról szólt, márpedig az ő idejében az összes mohamedán arabnak számított.
 
VIII. centúria/41-ből részlet:

„a rókát választják meg, a nagy hallgatagot.
A külvilágnak szent, aki árpakenyéren él.
De egyszerre csak tirannusként viselkedik,
És lábát a hatalmasok nyakára teszi.”


Nostradamus ugyan nem nevezte nevén, de könnyen lehet, hogy számára Bin Laden a harmadik Antikrisztus, - Napóleont és Hitlert követve. Úgy írta le, mint egy olyan férfit, akinek a horoszkópjára a három vizes jegy (Rák, Skorpió, Halak) nyomja rá bélyegét, aki „a boldog Arábia környékéről” érkezik majd.  A mai Jemenről szólt az utalás. Furcsa jóslat... ugyanis apja, Muhammad ibn Láden, az 1930-as években Jemenből áttelepült építőipari mágnás volt.
 
VIII. centúria/77-ből részlet:

„A harmadik Antikrisztus hamarosan hármat fog megtámadni.
A háború 27 évig fog tartani.
Aki nem tart vele, azt megölik, elfogják, száműzetésbe küldik”.
 

A hármat valójában három országot takar(hat). Ezek Törökország, Egyiptom, és minden bizonnyal Szaúd-Arábia. Olyan országok, melyek sokáig a nyugati világ felé orientálódtak. Bin Laden a kilencvenes évek közepe óta folytatta ellenségeskedéseit. Ha ehhez - a jóslatból kiindulva - 27 évet hozzáadunk, a terrorizmusnak csak a 2020-as év körül lesz vége. Azért ez tulajdonképpen annyira nem "rossz" jóslat, hisz bizakodhatunk abban, hogy egyáltalán vége lesz.

Nukleáris merényletekre is utalt vajon? Nézzük csak, V. Centúria/25-ből részlet:

„Az arab uralkodó, amikor a Nap, Mars és Vénusz az Oroszlán jegyében állnak, megsemmisíti az egyházat a tengeren túl. Perzsiánál jó milliónyian állnak készen, hogy kígyókkal, férgekkel, támadjanak Bizáncra és Egyiptomra."

A jól meghatározható asztrológiai konstelláció 2015. augusztusában jött létre. A férgek és kígyók gyakorlatilag bármilyen fegyvertípusra utalhatnak, ha asszociálunk, akkor akár lesből támadás is lehetséges, váratlanul, alattomosan. Ne feledjük: az Iszlám Államszövetség jelenleg még "él és virul", bármit megtehet...

Nostradamus egy klímakatasztrófára is egyértelmű utalást tett, mely az egész Európai kontinenst érinti. Szerinte elpusztul a teljes termés, ez komoly lavinát indít el, majd Dél-Franciaországból és Olaszországból kiindulva bandák, csoportosulások, galerik indulnak útnak, melyek a katasztrófákért a kormányokat vonják felelősségre. (pedig ha belegondolunk, nem egy kormány felelős egy ilyen helyzetért, hanem a teljes társadalom, hisz mindannyian kivettük a részünket a klímaváltozásból, a bajok generálásából). Ezek a csapatok - a jóslatok szerint - megdöntik a kormányokat, porig rombolják a Vatikánt, mindenkit megölnek, aki nem hallgatott az intő jelekre. Az (arab) terroristák segítik őket, és komoly káosz fog uralkodni. A próféta „Chiren”-nek nevezi azt a fiatal férfit, aki Franciaországfból indulva békét teremt. Nagy valószínűséggel a Henric név betűinek felcserélése által hozta létre ezt a nevet, bár, ki tudja...  Nostradamus ezt a megmentőt szinte Messiásként írja le, aki egyszerre világi uralkodó és egyházi vezető lesz.

Ukrán & orosz valamint szíriai konfliktus? LÁTTA? Igen!

Orosz és francia kutatók szerint Nostradamus ezeket a konfliktusokat is látta, valamint jól meg is határozta. Ám itt említette meg a III. Világháború lehetőségét is...

 

Amikor Nostradamus élt, a Krím félsziget még oszmán uralom alatt állt, s egyértelműen leírta, hogy 1774 után orosz befolyás alá kerül. A Fekete-tenger északi partjánál zajló  problémákat jól körülírta, s a harmadik világégés kitörésének időpontjaként datálta. Előrejelzései szerint ennek a háborúnak katasztrofális vége lesz...

 

A jóslatok szerint 2016-ra Európa lakossága alaposan megcsappan, a túlélők pedig betegségektől fognak szenvedni. Közben az arab világ megtámadja Európát és fegyveres konfliktusok várhatóak nagy számban. Nos, láthatjuk és érzékelhetjük, hogy ez a predesztináció nem vált valóra. Természetesen még bármi megtörténhet, de sem éhínség, sem lakosságtizedelés, sem betegség nincs még 2017 végén sem, - legalábbis a jóslat  szerint leírt formában biztosan. Az arab világ támadása már kérdőjeleket hoz... vajon a nagy számú migráció lehet ennek előjele?

 

A predesztináció arra utal, hogy ezek a problémák 2025-re érhetnek véget.

 

Másik fordításban a már idézett versszak:

 

“Az Antikrisztus hamarosan megsemmisíti a hármakat,
háborúja 27 éven át fog tartani.
Az eretnekek halált szenvednek, fogságba esnek, száműztetnek.
Vér, emberi hulla, vörös víz és jég borítja a földet.”

 

Vajon ebben az üzenetben benne relik Al Bhagdadi, az ISIS vezér? Vajon Ő az Antikrisztus?

2018

2018-ra "rettenetes" folyamatokat ígérnek a Nostradamus próféciák "fordítói". Kataklizmát, vulkán kitörést, hurrikánokat... Nos, ezek általában minden évben megesnek, - kisebb nagyobb mértékben - ezzel jelentős újdonság birtokába nem jutunk.

 

Ugyanakkor találhatunk mégis izgalmas elgondolkodnivalót, például egy 40 négysoros szakaszt, mely a "false trumput"-ről szól, aki könnyen Donald Trump-ként lehet azonosítani. Trump alapvetően a teljes választási kampányát a(z) (e)migránsok elleni harcra építette. A "hamis trombita" komoly nézeteltéréseket fog okozni az USA-ban és a világ más területein egyaránt.

 

Nostradamus jóslatai közt fellelhető egy egyértelmű utalás arról, hogy 2018-ban Kínát óriási árvizek fogják sújtani, melyek akár ezrek halálát is okozhatják. Jaánra és Ausztráliára a megszokottnál jóval komolyabb viharok várnak....

Amíg fény derül az igazságra, szerezz be egy kalendáriumot:


Ajánlás: „Aki hisz a lélek csodájában, az őszinteség fontosságában, annak megjönnek az eredmények. Ha készen álltok arra, hogy pozitív változás álljon be az életetekbe, akkor készüljetek rá a kalendárium segítségével is.” (Gubás Gabi, Farkasházy Réka - színésznők)


Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:

EZOTERIKUS KALENDÁRIUM 2018 - NEKED IS JÁR!

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 * A szárba szökkenés ideje!

A JÖVŐD A KEZEDBEN VAN! SZÓLJON RÓLAD 2018!

Ez a könyv maga az innováció!
2018 is a Te éved! Ki mint vet, úgy arat!
500 pozitív megerősítés, horoszkópok, Holdnaptár, lélekmelegítők,
Tarot üzenetek, Kristályharmonizáció, csupa örömteli tipp és gondolat.


Azonnali megrendeléshez kattints ide!


365 NAP, ami RÓLAD SZÓL - VELEM! PRÉMIUM MINŐSÉG és TARTALOM

  • 9 ok mellettem:
  • Segítek megtalálni a FÓKUSZt
  • Iránymutatást adok az ÉBREDÉShez
  • Támogatlak a CÉLok kitűzésében
  • Energiát adok minden ELSŐ LÉPÉSedhez
  • Megmutatom, hogy válaszd szét a FONTOSat a lényegtelentől
  • Fogom a kezed és mutatom az utat: általam 2018 SIKERES éved lesz
  • Biztosítom neked az energiát és a motivációt a mindennapi KITARTÓ lendülethez
  • A szellemi fejlődés módszereit adom át neked
  • Csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz, első kézből érkező többlet információkért az írótól.

Ha pedig egy határidőnapló is jól jönne, akkor az Ezoterikus kalendárium 2018 Neked szól!

A 2018. évi naptár beszerezhető a reggeli.hu webáruházban, és az ott felsorolt helyeken!

AJÁNDÉK e-book csak a reggeli.hu webáruházban történő megrendelés esetén!

OLVASS A KÖNYVRŐL MÉG TÖBBET ITT!

A 2018. évi naptár beszerezhető a reggeli.hu webáruházban, és az ott felsorolt helyeken!

AJÁNDÉK e-book csak a reggeli.hu webáruházban történő megrendelés esetén!

 • Ezoterikus Kalendárium 2018 + 4 e-book + extra kedvezmény:

 • Kalendárium 2018 + 4 e-book + extra kedvezmény, SZEMÉLYES átvétellel itt:

 • Kalendárium 2018 + kombinált csomagajánlatokkal:

KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓ!

2017.08.07-től RENDELHETŐ! ITT!

 

Forrás: Ezoterikus.hu