Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

2017 – A magvetés éve! Rab leszel vagy szabad? Ez a kérdés, válassz!

Közzétéve: 2016. 09. 27. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2017 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 805 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amit 2017-ben megteszel, az további 8 évig hozza majd gyümölcsét. De mit fogsz tenni? Semmit? Mindent? A döntés a Te kezedben van! Magvetsz vagy szenvedsz? A különféle számmisztikai rendszerek közül több is úgy vélekedik, hogy életünk kilenc éves ciklusokból tevődik össze, s ezeken belül minden esztendőben eltérő hatások érnek minket. 2017 az első a sorban. Hozhat megújulást?

A 2017-es év energetikája: a Magvetés ideje

Az, amit a 2017-es esztendő kínál számodra, egy óriási lehetőség arra, hogy 365 nap alatt szellemileg nagyot fejlődj, új perspektívából lásd a saját életedet, s elhidd, bármire képes vagy. A magvetés ideje jött el számodra. Egy olyan pillanat, amikor az év minden egyes napján visszajön hozzád az, amiért dolgozol, küzdesz. Az inspiráció rendszeres vendég lesz életedben. Meg kell ragadnod a gyeplőt, hát irányítsd életed szekerét. 8 lényegre törő lépést kell megtenned azért, hogy a földbe vetett magok locsolással és ápolással csírává, azaz kézzel fogható eredménnyé fejlődjenek. Járd végig azt az utat, melynek alapját a számmisztikai 1-es év, az asztrológiai Nap év, és a lélekből fakadó erő és kitartás kísér végig.

 1. Fókuszálj a lényeges dolgokra. Mindig legyen konkrét célod. Határozd meg ezt, írd jól körbe, így nem fogsz eltévedni az élet sűrű rengetegében.
   
 2. Ébredj rá a valóságra. Vedd észre, hol vagy, mit értél el mostanság, és ismerd be a hibáidat. Mindenre önmagadban keresd a választ. Táplálkozz a saját forrásodból.
   
 3. Minden rajtad múlik! Ezt meg kell értened, ezért is lényeges kijelölni egy utat, s azon végigmenni. Ha sikerült, jöhet a következő terv. A csoda benned van, nem pedig rajtad kívül.
   
 4. Tedd meg az első lépést! Ne arra hivatkozz, mid van, netán mid nincs, hanem arra összpontosíts, mi mindened lehet még. A változás képességének forrása benned illetve belőled fakad, engedd szabadon.
   
 5. Különböztesd meg a fontosat a lényegtelentől. Vess számot, s hagyd magad mögött azt, ami nem segíti a fejlődésedet. Told előtérbe azt, ami inspirál, fejleszt, növekedésre sarkall.
   
 6. Kérj segítséget! Kell inspiráció, támasz, jó szó. Légy képes az EGYÜTTműködésre. Bárkivel, bárhol. Ha kell, cseréld le emberi kapcsolataid egy részét tartalmasabbakra.
   
 7. Maradj kitartó minden körülmény közt! Egy akadály még nem akadály. Nem futamodhatsz meg az első gát láttán. Ugord át, és közben folyamatosan a célra fókuszálj!
   
 8. Légy részese építő folyamatoknak, inspiráló társaságoknak. Oszd meg eszméidet, hitedet, spirituális gondolataidat olyanokkal, akik erre befogadók. Találd meg vagy hozd létre magad az inspiráló közösséget.

A legjobb recept, amit ajánlhatok neked az, hogy határozd meg nagyon pontosan, 2017 minek az éve lesz. Tanulás? Önismeret? Eszmélés? Tervezés?

Bármit jelölj ki magadnak, azzal törődj minden nap és ne keress kifogásokat.

Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a sikeredért. Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap tegyél valamit A CÉLÉRT! Nyiss blogot és posztolj. Keress új állást. Tanulj a nyelvvizsgához. Étkezz egészségesebben. Hívj fel egy potenciális ügyfél jelöltet. Kérj egy ajánlatot.  És mi lesz az eredménye? A beruházott idő és energia meg fog térülni. Ha nem vetsz el magot, nem lesz mit learatni és bizony éhes maradsz. A szó különféle értelmében.

Ne tegyél a cél mellé feltételeket. „Majd akkor, ha…”

Ne keress kifogást, ne gyárts kivétel állapotokat, ne állj meg. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére.

Sok örömöt és látványos eredményt kíván: Szatmári Nóra


2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A magvetés éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.
 

Egyszeri ajánlat!

  • 365 NAP, ami RÓLAD SZÓL - VELEM!
   • 9 ok mellettem:
   • - Segítek megtalálni a FÓKUSZt
   • - Iránymutatást adok az ÉBREDÉShez
   • - Támogatlak a CÉLok kitűzésében
   • - Energiát adok minden ELSŐ LÉPÉSedhez
   • - Megmutatom, hogy válaszd szét a FONTOSat a lényegtelentől
   • - Fogom a kezed és mutatom az utat hogy 2017 ismét SIKERES éved legyen
   • - Biztosítom neked az energiát és a motivációt, hogy minden nap KITARTÓ lendületet kapj
   • - Ha egyedül érezted eddig magad, akkor egy TÁMOGATÓ, hasonlóan gondolkodó KÖZÖSSÉG kapuja nyílik meg előtted, akik segítenek megvalósítani álmaidat
   • - A 2017-es könyv megrendelői azonnal csatlakozhatnak zárt Facebook csoportunkhoz, így első kézből kaphatsz információkat az írótól.

 

2017-ben minden nap Veled leszek, és személyes, bölcs barátként kísérem utadat!

A 2017. évi naptár csak az Ezoterikus.hu szerkesztőségében, a LIBRI, Líra és Elixír könyvesboltokban kapható!

Hozzájuthatsz MOST KÜLÖNLEGES ajánlattal!

 

Várunk minden kalendárium tulajdonost zárt Facebook csoportunkba!

 

Kattints arra a képre, amelyik ajánlat érdekel!

Ezoterikus Kalendárium 2017 + 3 e-book + 10% kedvezmény, itt:

ezoterikuskalendarium2017csomagajanlatok

Forrás: Ezoterikus.hu