Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Karácsonyi kívánságteljesítő mágia

Közzétéve: 2018. 12. 05. Írta: Szilvi Forrás: Elixír magazin (freespirit.hu)
Értékelés
Ez a cikk 165 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú ideje egyedül vagy? Szeretnéd az életed teljessé tenni? Végezd el a szertartást és a kívánságod teljesülni fog!

Segít az öt elem

Vásárolj magadnak egy szép fenyőt, amit Szentestén cserépbe ültetve állíts fel magadnak. Akassz rá üveggömböket, amelyek a víz elemet képviselik, majd tégy rá girlandot, ez a levegő elemét jeleníti meg a számodra. Ne feledkezz meg a valódi gyertyákról sem, amelyek a tűz elemet alkotják a fádon. Ha vannak helyes kis angyalkáid, akaszd fel azokat is a fára. Ezzel együtt van az öt elem, hiszen a fa elemet, maga a fenyő, míg a föld elemet a cserépben lévő föld jeleníti meg.

Írd le a kívánságodat!

Alaposan és körültekintően fogalmazd meg a kívánságodat, amelyet a legjobb, ha leírsz egy papírra. Ha társra vágysz, ne konkrét személyre gondolj, mert nem biztos, hogy számodra éppen az a férfi a leginkább megfelelő, és ha esetlegesen be is lép az életedbe, még nem biztos, hogy boldog leszel vele. Kívánságodban kérd a számodra rendelt társat, akivel kölcsönösen szeretitek (majd) egymást, békében, boldogságban, harmóniában éltek együtt.

Ha pénzre lenne szükséged a boldogsághoz, akkor sem javasoljuk, hogy közvetlenül pénzt kérj, mert megkaphatod, de valószínűleg ugyanolyan könnyen megy el, mint ahogyan érkezett hozzád, a problémádat tehát önmagában a pénzzel nem oldod meg. Kívánj bőséget magadnak, és meglátod ez a bőség nemcsak anyagi lesz, hanem lelki is, és ez utóbbi talán még sokkal fontosabb.

Ha munkát keresel, akkor sem célszerű egyetlen konkrét állásra gondolnod, hanem olyan lehetőségre, amellyel fejlődni, alkotni tudsz, és megvalósíthatod a számodra leginkább szükséges feladatokat, elérheted a céljaidat, a vágyaidat.

A mágia

Miután tehát megfogalmaztad és leírtad a kívánságodat, gyújtsd meg a gyertyákat a karácsonyfán és magadban vagy hangosan olvasd fel háromszor a papírlapra leírt szöveget. A végén ne felejtsd el megköszönni a támogatást egy Ámennel! Ezután égesd el a papírodat, és ne is gondolj többet a kívánságodra.

És amikor a legkevésbé számítasz rá, a kérésed akkor fog teljesülni úgy és abban a formában, ahogyan kérted!

4 részes lelki gyakorlat segíti utadat!

Forrás: Elixír magazin (freespirit.hu)