Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Az extroverzió 6 típusa - melyik vagy?

Közzétéve: 2019. 11. 16. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 202 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyitott, társaságkedvelő ember vagy? Esetleg rámenős, kockázatkedvelő? Megtudhatod, ha elolvasod a kitárulkozó, extrovertált személyiség 6 típusára jellemző vonásokat!

 

A kutatók hat csoportba sorolták a kifelé forduló emberek legjellemzőbb tulajdonságait. Ezek alapján  a kifelé forduló emberek ösztönösen olyan környezetet keresnek amelyek megemelik a hangulati-érzelmi szintjüket, kedvelik a vidám jellegű összejövetelt és alapvetően optimisták.

Az extroverzió 6 típusa

  • A társaságkedvelő

Szabadidejüket legszívesebben társas körben töltik, ki nem  hagynának egyetlen összejövetelt sem. Szeretik, ha zajlik körülöttük az élet. Kapcsolataik nem felületesek, ahol megjelennek, ott sok barátot szereznek. Jellegzetes tulajdonságaik: megbízható, jó társalgó, szórakozást kedvelő.

 

  • Az aktív

Tele vannak energiával. Állandó közreműködői a játékoknak, sportoknak. Az estét ritkán töltik otthon egymagukban. Jellegzetes tulajdonságaik: energia dús, gyorsmozgású, nehéz lépést tartani vele.

 

  • Az önérvényesítő

A társaságban határozottak, magabiztos fellépésűek. Hamar egy csoport élére kerülhetnek, szeretnek vezető szerepben tetszelegni. Jó kifejezőképességük segíti érvényesülésüket. Jellegzetes tulajdonságaik: határozott, energikus, domináns, öntudatos, hangadó, erős meggyőző.

 

  • A szeretetre méltó

Könnyen befogad a bizalmukba fogadnak másokat, ritkán bizalmatlanok. Szívélyesek és jóindulatúak. Jellegzetes tulajdonságaik: barátságos, nyitott, udvarias, vendégszerető.

 

  • Az élménykereső

Ott akarnak lenni, ahol történik valami. Kedvelik a  világos, élénk színeket, szeretnek feltűnést kelteni. Keresik az intenzív élményeket. Ki nem állhatják a rutinos, megszokott helyzeteket. Jellegzetes tulajdonságaik: rámenős, kalandvágyó, kockázatkedvelő, bátor, merész, vakmerő, de nem elég kitartó.

 

  • A pozitív érzelmeket kereső

Összejöveteleken nem húzódnak a háttérbe, keresik a boldogságot és jókedvűek. Képesek a fokozott érzelmekre, néha túlcsordul bennük a boldogság. Jellegzetes tulajdonságaik: nyitott, magát és másokat könnyen belelkesíti, rajongó típus.

Forrás: Freespirit.hu