Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Amilyen a köldöke, olyan szeretőnek!

Közzétéve: 2017. 11. 10. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 347 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi alapján választják ki párjukat a keleti szépségek, akik híresek arról, hogy szerelem művészetének mesterei? Egy alkalmas pillanatban mindent tudó tekintetük az öv vonala alá siklik...

Nem éppen oda, ahová most gondolnád, hanem kicsit feljebb, bizony, a pasik köldökéről van szó. Ugyanis a méltatlanul hanyagolt testrész sokat elárul a tulajdonosáról.

Patkó forma:

Az olyan férfiak számára, akiknek a köldökének a formája egy patkóra emlékeztet semmi sem rémisztő. Nem ijednek meg, ha eltörik egy cső a konyhában, és sosem tartanak attól, hogy elfogy a pénzük a bankban. Választottad igen akaratos és céltudatos ember, aki nyitott az élet minden jó dolgára. Vele az élet bizony boldog és gondtalan. Az ágyban pedig figyelmes és gyengéd, de igen szenvedélyes tud lenni például, ha az új vörös tangádban mutatkozol előtte. És az is szinte biztos, hogy ti ketten törzsvendégek lesztek egy közeli szexshopban, ahová mindig be tud téged rángatni, hogy valami új dologra tegyetek szert.

Kérdőjel forma:

Ha párod köldökének a formája leginkább egy kérdőjelre hasonlít, akkor ő bizony belülről egy költő, ám kívülről egy igazi bankár. Az ilyen férfiak mindig úgy érzik, hogy a siker küszöbén állnak. A szex számára abszolút az érzelmek és a romantika világa. Egy ilyen partnerrel biztosan nem fogsz az ágyban unatkozni, mivel hol igazi gyengéd szerető, hol pedig egy vad oroszlán. Emellett ő igazi kísérletező típus, a Kámaszutrából is a legextrémebb pózok vonzzák, de akár a régi óvodád játszóterén is rá tud venni egy kis mókára. Ha el szeretnéd csábítani, próbálkozz egy köldök piercinggel, ha elég merész vagy hozzá, mert ez tutira beindítja a fantáziáját.

Vessző forma:

A mély és egyben keskeny formájú köldök, ami leginkább egy vesszőre (írásjel) emlékeztet, azt jelenti, hogy választottad gyengéd, édes és érzékeny lelkű, akár egy édes kis rajzfilm figura. Ezért igen könnyen szót ért az emberekkel, ennek köszönhetően pedig a ranglétrán szabályosan át fog ugrani jó néhány fokot. Párod emellett hatalmas türelemmel van megáldva, ezért ritkán fogtok vitatkozni, de még a jövendőbeli anyósával is kifejezetten baráti lesz a viszonya. Az ágyban egyszerűen elolvad a gyengéd szavaktól és az érzéki érintésektől. De azzal számolnod kell, hogy szex terén te leszel a vezér egyéniség.

Karika:

Hát ebben az esetben valószínűleg sikerült kifognod anyuci egyetlen kisfiát. Szinte soha nem képes önálló döntéseket hozni, és hamar „papuccsá” válik. Ez a nagy gyerek igen hamar állandó figyelmet és törődést fog tőled követelni. Reggelente meg kell neki csinálni a reggelijét, este pedig a tejbepapit, hogy el tudjon aludni a „kis drága”. Mindezek ellenére ennek a pasinak igen élénk az erotikus fantáziája, ám sajnos ezt sokszor szégyelli bevallani. Ám egy kis erotikus fehérnemű bemutatóval, vagy némi szexi tánccal igazán lázba tudod őt hozni, és olyankor előbújik belőle a rejtett énje, akkor aztán megismered az igazi mennyországot.

Templom forma:

Egy olyan férfival állsz szemben, aki szereti ha kényeztetik, és hajtja az élvezeteket az életben, emellett mindig mindenben ő akar lenni az első. Ez pedig a szexre különösen érvényes, ami nélkül egy napig sem képes létezni. Egy ilyen emberrel együtt élni olyan, mint egy vulkán tetején ücsörögni, mivel szenvedély lobbanékony, szerelme pedig gyakran illékony. Ez a pasi bizony elvárja tőled, hogy készenlétben legyél a nap minden egyes órájában, hogy akkor és ott, amikor csak neki kedve szottyan, lehessen egy kis entyem-pentyem. Ami pedig a legfontosabb, hogy a te fejedben a gondolatok mindig csak róla szólhatnak, hiszen ő a szerelem mindenható istene.

Oroszlán száj forma:

Széles, nyújtott formájú köldök makacs és hatalom éhes természetre utal. Ez a pasi hajlamos erőfitogtatással érvényt szerezni az akaratának, vagy az igazának. Õ az, akit mindenki igazi férfinak tart. Bírja a piát, és sosem fetreng az utcákon a bulik után, emellett minden kerületben van egy barátnője, akik persze mit sem tudnak egymásról. Az állatok királyának a kelepcéjébe estél? Hogy megtarthasd őt, kénytelen leszel mindig úgy kinézni, mint a férfi magazinok szexi modelljei, az ágyban pedig olyannak kell lenned, mint azok a hölgyek, akik különféle felnőttek számára készült „természetfilmekben” szerepelnek. De az is lehet, hogy egy nyugodtabb kapcsolatot kéne keresned.

Alagút forma:

Hosszúkás, mély köldökkel bizony azok a férfiak rendelkeznek, akik nagyon hiúak. Az ilyen férfit, mindig és azonnal kell arról biztosítani, hogy milyen remekül néz ki, és hogy mennyire tehetséges. Azt pedig még véletlenül se említsük meg neki, hogy az általános iskolás padtársa, akit ő persze bolondnak titulál, kétszer annyit keres. A szexben számára elengedhetetlen a hosszú és gyengéd előjáték, bár többnyire csak azért, mert számára még a szex is csak egy erőpróba, ahol bizonyítani kell. Ahhoz, hogy békében és egyetértésben tudjatok élni, el kell fogadnod az ő játékszabályait - a vadász és préda szerep leosztás formájában. A csodálatos préda szerepet, pedig természetesen neked kell vállalnod.
Forrás: Ezoterikus.hu