Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Jobboldal? Baloldal? Centrum? Te hol választod el?

Közzétéve: 2017. 10. 19. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 393 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miért fésüli Clark Kent jobbra a haját, Superman pedig balra? Miért G.W. Bush nyert a 2000-es választásokon és miért nem Al Gore? A válasz egyszerű, a hajválaszték!

Bizony-bizony nagyon sok mindent befolyásol, és nemcsak a mi tudatalattinkra hat, hanem másokéra is. Te merre szoktad fésülni a hajadat?

Bal oldali választék:

A bal oldalra fésült haj, a bal agyféltekére gyakorol erős befolyást, ami pedig alapvetően a férfias vonásokért felelős. Az agynak ez a fele gondoskodik a logikus gondolkodásról, illetve az analitikus folyamatokról. Ezek alapján a bal oldali választék elsősorban férfiaknak ajánlott, mert határozottságot, magabiztosságot, erősséget és sikerességet sugároz. Ám, ha egy nő az üzleti életben szeretne sikereket elérni, akkor számára is előnyös lehet ez a hajviselet.

Jobb oldali választék:

A jobb oldalra rendezett frizurák egyértelműen a jobb agyféltekére irányítják a figyelmet, ami pedig kifejezetten nőies jellegű, így az innovatív, kreatív és a művészi hajlamokért felelős. A nők számára általában ez a választék a természetes, ami gyengédséget, gondoskodást és nőiességet sugároz. Férfiak számára ez a hajviselet egyáltalán nem ajánlott, mert e frizura mellett, - ha férfiasan próbál viselkedni, - csak összezavarja környezetét és könnyedén ellentmondásba kerül. Bár a művészlélek és kicsit elvontabb pasik számára ideális lehet a jobb oldali választék. Érdekes tény viszont, hogy a diktátorok jobbra fésülik a hajukat, például Hitler, vagy Radovan Karadzic.

Középen elválasztott haj:

A középen lévő választékot preferáló emberek megbízhatóak, szavahihetőek, és minden körülmények között kiegyensúlyozottak. Ugyanis ilyenkor egyensúlyban van mindkét agyfélteke munkája. Ha nem akarunk semmit sem kihangsúlyozni, akkor ez a legideálisabb frizura, mind nőknek mind férfiaknak egyaránt.

S ha nincs elválasztva? Akkor is a harmadik leírást vedd figyelembe :-)
Forrás: Ezoterikus.hu