Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Nagy alakmustra - gyümölcs módra: Te mely formának felelsz meg?

Közzétéve: 2020. 10. 14. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Milyen formában vagy? Mandulában vagy Körtében? Málnában vagy Tamarindéban? Netán épp egy alma tükörképe vagy? Tudd meg most, s ha nem tetszik, hát orvosold!

 
Szakértők szerint, ha megtaláljuk az alakunknak megfelelő csoportot, problémáink egy csapásra megoldódnak és az évek alatt berögződött szokásunkat, mely szerint ajkunkat lebiggyesztve, csípőnkön végigsimítva közöljük tükörképünkkel: Nekem semmi sem áll jól! - sebtében levetkőzhetjük.
Ehhez csipkéig kell vetkőznünk és szemlélni testünk fodrait. Vállunk, derekunk, csípőnk, combunk, fenekünk és melleink nagyságát, alakját arányaiban kell megfigyelnünk. Rég tudjuk, minden csak viszonyítás kérdése, de nem mindegy, hogy mit mihez viszonyítunk. Tiffanyhoz képest elhízott vagyok, de ha a korabeli festmények nőideáljait nézem, van mit behoznom nekem is… Ahogyan nevelési szakértők tanácsolják, gyermekünket ne egy másik gyermekhez hasonlítsuk, hanem saját magához, magunkra is ezt a módszert kell alkalmazni.
Súlyfelesleg és súlyfelesleg között is óriási a különbség, nem mindegy például, hogy hová költözött fel a testünkön.

Mandula

Jellemzőid: A tükörben egy szem mandula látható, melynek csak az alfele gömbölyödik valamennyire. A vállad, csípőd egyforma szélességű, a derekad keresésére expedíciót kell küldeni. Vékony, szikár, de izmos alkatú nők jellemzői ezek.
Ezeken a markáns karakterjegyeken lágyítással lehet segíteni, de most ne rohanj a fürdőszobába a vegyszerekért. Ügyesen meg kell oldanod, hogy a beszélgetőpartnered figyelmét eltereld a csípődről és a vállaidról, amit nemes egyszerűséggel a derekad és kebleid hangsúlyozásával tehetsz meg. Különben is, ha az alakodat vizslatja, miközben beszélgettek, jobb, ha sarkon fordulsz…
A látványon javíthatsz derékig érő, hátul és oldalt karcsúsított, mellrészen, V – nyakkivágás mentén sűrűn hímzett, díszített blúzokkal, hosszan lenyúló nyakláncokkal.
Soha ne használj válltömést, se magas nyakú garbókat, optikailag szélesítő mintákat.

Körte   

Jellemzőid: Tükörképed hamvas, édes körtét formáz – keskeny, fiús vállhoz igazán nőies, férfiszemnek kápráztató, szélesebb csípő és kerek combok járnak. Ami neked bánatod, kedvesednek a mennyország. Onnan ismerheted meg körteségedet, hogy nadrágból egy számmal nagyobbat kell választanod.
Elterelni a figyelmet vonalaidról úgy tudod, ha a felsőtestedet hangsúlyozod ki magadon. A dekoltázsodat V-kivágással, nyakláncokkal, vállaidat jól szabott felsőruházattal, karodat karkötővel, henna-tetoválással, nyakadat a láncokon kívül még sálakkal, esetleg hosszabb fazonú fülbevalókkal hangsúlyozhatod.
Blúzaid, pólóid lehetnek aprólékosan díszítettek, rajtad a sok sem lesz túl sok, a nagy gombokat, zsebeket neked találták ki a tervezők. Remekül fogsz kinézni topokban, csipkés blúzban, téged nem kövérít a keresztben csíkos minta sem. Legyen rajtad minden látványos, amit a felsőtestedre húzol.
Azonban merénylet önmagad ellen minden egybeszabott ruha, háromnegyedes kabát, tunika és a minik is.

Málna

Jellemzőid: Fordított körtére málna a szinonima, neked a vállad jóval szélesebb, mint a csípőd – ezt a kérdést könnyen eldöntheted egy válasszal: ha nagyobb számú felsőrészt kell vásárolnod, mint nadrágot vagy szoknyát, málna nő vagy.
Érdemes lesz hangsúlyt fektetned az alsótestedre, mutasd meg büszkén lábaidat és fenekedet, csípőd köré tekerj díszes sálat, kendőt.
Csípődet tudod hangsúlyozni még a kérdéses részig érő kabátkákkal, a csípőnadrágot, csípőszoknyát egyenesen rád szabták. Garbóban Gréta nem leszel ugyan, de jól fog állni. Számodra ideális a dúsan díszített alsó ruházat: szoknya, nadrág.
Ne vegyél fel bő fazonú felsőket, trapéznadrágot, tunikát, bő szoknyát, ami körüllengi a lábadat. Bátran mutasd meg a fenekedet, ne takard el hosszan lenyúló anyagok alá.

Tamarinde

Jellemzőid: A tamarinde gyümölcse Dél- Ázsiából származik. Íze datolyára rímel, külsőre földimogyoró. A derékrésze neki is karcsú, míg válla, csípeje hangsúlyosabb. Igazán nőies forma, sajnos pont ez a típus a legelégedetlenebb alakjával. Amint vállalod női mivoltodat, testeddel is meg fogsz barátkozni. Ebben segíthet, ha kiemeled karcsú derekadat. Hordj bátran karcsú, mélyen, lehetőleg V-alakban dekoltált egybeszabott ruhát, tested vonalát követő anyagokat. Mindent lazán viselj, sosem szorosan magad köré tekerve vagy kötve. Jelszavad az egyszerűség legyen, hogy nagyszerűen nézhess ki.

Alma

Jellemzőid: Mindenütt kerek és zamatos, széles csípő, teli derék, hatalmas mellek – mielőtt túlsúlyosnak ítélnéd magad és vad fogyókúrába kezdenél (amitől később újra csak híznál és bonyolult körforgással lassan tönkretennéd életed), állj meg egy pillanatra a tükröd előtt. Számodra nem ruhát, hanem szabásvonalat kell választani. Minden, ami optikailag karcsúbbá tehet, azt találták ki számodra. hangsúlyozd a melleidet, végy jó tartású, magasabb árfekvésű melltartót, amely segít elrendezni hALMAidat. Arcodra terelheted a figyelmet sálakkal, függőkkel aktuális trendekről a kismamadivatot is érdemes átnézned, ötleteket meríthetsz belőle. Hosszú végtagjaidat, karjaidat, lábaidat hangsúlyozva nyújthatsz az alakodon. Cipőd legyen masszív, puha bőrből készült és formáját kiemeli, javítja a magas sarok. Felsőidnek ne legyen gallérja, annál inkább V-kivágása, anyaga puha, laza, lágy esésű. Csípődig érhet a felsőrészed, tovább ne, legyen színe élénkebb, de semmiképpen sem vibráló, mint az alsórész. Tovább javíthatod a képet, ha őszön a világos blúz felé sötétebb kardigánt választasz, begombolatlanul.
Forrás: Ezoterikus.hu