Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Mit árul el rólad a körömlakkod színe?

Közzétéve: 2017. 10. 13. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 281 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen a tökéletes körömlakk szín? Fogós kérdés. Ha nem jársz manikűröshöz és nem váltogatod naponta a körömlakkod színét, muszáj valamilyen szín mellett döntened.

A színek választása sokat elárul viselőjéről. Lássuk, magadra ismersz-e!

A francia manikűr az alap lakkozási forma, mindenhez illik, mindig trendi, minden korban szép. Az átlátszó szín fehérrel igencsak letisztult, elegáns, ugyanakkor visszafogott külsőt kölcsönöz viselőjének. Ajánlott üzletasszonyoknak, akiknek gyakran szem előtt van a keze, és nem akarnak revolúciót indítani az aktakukacok körében. Azért tartsuk szem előtt, hogy a nagyon hosszú műkörmökön a hosszú fehér körömvég nem mindig azonos az ápolt külsővel!

Tűzvörös. Ez aztán igen!- mondják a férfiak az ilyen körmök láttán. Ebben a nőben aztán van szenvedély és nem fél megmutatni. Azért csak óvatosan a hétköznapokban ezzel a színnel, jó minőségűt válasszunk, mert ha könnyen lekopik, kezdhetjük a retusálást minden nap elölről. Másrészt a mélyebb burgundi színek öregíthetik a kezet. Bár lábon hófehér szandállal igen bikavadító lehet, és talán ott kevésbé is feltűnő, mint a kezeken.

Babakék, babarózsaszín, babazöld. Igen, akárcsak a házfalakon, itt is dívik még a fagylaltszín. Fiatal tiniken nagyon helyes lehet, de bizonyos kor és körömhosszúság felett gondoljuk át még egyszer, hogy valóban ezt akarjuk-e huzamosabb ideig viselni.

Gyöngyházszínek. Nyáron minden csillog, ez alól a körmök sem lehetnek kivételek. Rengeteg árnyalatban kaphatóak, több rétegben kissé soknak tűnhetnek. A kevesebb több, néha elég a köröm csak kis részét dekorálni némi csillogással.

Az arany. Kellemes, a mattól egészen a csillogóig, az óaranytól a napsárgába hajlóig nagy a választék. Nyáron nagyon kellemes a hatás, tökéletes kiegészítője az összes földszínnek.

A halvány barackos, rózsaszínes, áttetsző színek. Igazán kifinomult hölgyeknek ajánlott. Sőt ő maga ajánlja magát. A „csak semmi feltűnés”- elv alapján közelről szemügyre véve biztosan nem marad pozitív megjegyzés nélkül ez a kéz.
Forrás: Ezoterikus.hu