Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen napon születtél? Ez a kabala hozhat neked szerencsét!

Közzétéve: 2020. 10. 04. Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 19 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hét különböző napjai más-más jellemzőkkel ruháznak fel bennünket, és meghatározzák azt is, mi hoz nekünk szerencsét! Mikor láttad meg a napvilágot?

Év:    Hónap:      Nap: 

 

 

Születésed napja:

 

Vasárnap láttad meg a napvilágot?

Mindig tarts magadnál valamilyen arany ékszert, mert ez a fém a születési napod uralkodó bolygójának, a Napnak a szimbóluma. Ha nem kedveled az aranyat, nem feltétlenül kell magadon viselned, az is megteszi, ha a zsebedben, a tárcádban vagy a táskádban őrzöl magadnál egy szép gyűrűt, medált, karkötőt vagy fülbevalót. Ha így teszel, könnyebben felszínre törnek jó tulajdonságaid, megcsillanthatod a tehetséged és ragyogó sikerekre számíthatsz.

Hétfőn születtél?

A születésed napjának uralkodó bolygója a Hold, aminek színe az ezüst. Hogy kidomborítsd az erősségeidet viselj magadon valamilyen ezüst ékszert vagy ezüst színű kiegészítőt, tarts magadnál ezüst színű kabalát, szerencsehozót - természetesen a szürkével is ugyanezt a hatást érheted el! Ha ruhákban vagy ékszerekben nem szeretnéd magadon viselni, csempéssz ezekből az árnyalatokból a sminkedbe! A Hold a női princípium planétája, a lágyságot, a befogadást, az érzelmeket jelképezi, szemben a határozott, racionális, erőteljes Nappal. Mindez a viselkedésedet, gondolkodásmódodat is befolyásolja.

Kedden jöttél a világra?

A szerencsehozó fémed a vas, ami eltökéltséget, szilárdságot és kitartást ad Neked, így könnyebben elérheted a céljaidat. Szerencseszíned a tűzvörös, ami a nyers energia megtestesítője, ugyanakkor a szenvedély, a szerelem, az odaadás színe is. Ha piros színbe öltözöl vagy tűzvörös kiegészítőt, szerencsehozót tartasz magadnál, javulnak a megérzéseid, élénkebbé válik a fantáziád és fokozódik a kitartásod! Könnyebben megfogalmazod a vágyaidat, a színből merített energia pedig hozzásegít, hogy valóra is váltsd azokat!

Szerdán születtél?

A születésed napjához kapcsolódó fém a higany, színed pedig a narancssárga. Ez egy igen összetett árnyalat, mely az energiát, a nyers erőt, a szenvedélyt megtestesítő pirosból és a lendületességet, mozgást, szellemi ragyogást szimbolizáló sárgából keverhető ki. A szakértők szerint a narancssárga az a szín, amely leginkább előmozdítja a kedvező változásokat és segít átlépni a korlátokat. Melegséggel, optimizmussal, életörömmel és vidámsággal tölt fel ez a szín, de nem hat olyan intenzíven, mint a vörös - ennek köszönhető, hogy teret hagy az érzelmek elmélyítésének és lehetőséget hagy arra is, hogy tetteidet kellően megfontold, ne pedig gondolkodás nélkül cselekedj.

Csütörtökön érkeztél?

A születésed napjához tartozó fém az ón, szerencsehozó színed pedig a vízhez, a tengerhez, az égbolthoz közeli árnyalatok. A kékes és zöldes hideg árnyalatok nyugalmat, békét, érzelmi egyensúlyt, harmóniát hoznak életedbe. Mivel ellentétben állnak a rendkívül izgatott és energikus pirossal, segítenek hogy elcsendesedj, meghalld a belső hangod és odafigyelj másokra és megnyílj a spirituális világ felé. Öltözködésedbe könnyen beépítheted ezeket a színeket, de környezetedben is előtérbe helyezheted. Jó megoldás az is, ha - míg az idő engedi - sok időt töltesz a szabad ég alatt vagy vízparton.

Pénteken hozott a gólya?

Fémed a réz, a formálhatóság, a rugalmasság szimbóluma, ami erősíti az alkalmazkodó-képességedet, és kifejezi, hogy nem rémítenek meg a nagyobb változások sem. Azt mutatja, hogy képes vagy a lángoló szerelemre és az izzó vágyak táplálására, amelyek megvalósításában nagy hasznát veheted rugalmasságodnak. Színed a zöld, ami igen erőteljes, életteli árnyalat. A remény, az újjászületés és a lehetőségek színe, ami ha kell, nyugtatóan hat Rád. Ruhatárad gazdagítsd egy-egy zöld darabbal, de sminkeléskor, kiegészítők vásárlásakor se feledkezz meg róla! Ha valamilyen szerencsehozó tárgyat keresel magadnak, próbálj zöld színűt választani!

Szombaton sírtál fel először?

A születési időpontodhoz rendelt fém az ólom, szerencsehozó színed pedig az éjkék és az indigószín. Ez a szín elsőre talán hidegnek tűnik, valójában azonban a megtisztulást hordozza magában, közelebb visz a spirituális valódhoz és segíti a lelki elmélyülést. Ha tudatosan figyelsz arra, hogy ez az árnyalat visszaköszönjön öltözködésedben vagy valamilyen más módon kerülsz hozzá, nagyobb az esélye annak, hogy nem térsz le személyes utadról és ösztönösen ráérzel arra, hogy valójában mire is van szükséged!

Forrás: Freespirit.hu