Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen szerelmes típus vagy? A Tarot megmondja!!

Közzétéve: 2020. 09. 09. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Minden nőnek van egy egyedi szerelmi stílusa, melyet a kapcsolataiban is képvisel. Ez határozza meg, hogy kit választasz partneredül, hogyan kezeled az eseményeket, sőt azt is, miként flörtölsz.

A Tarot segítségével közelebbről megismerkedhetsz szerelmi kapcsolataidban megjelenő viselkedéseddel, így ez segíthet eligazodnod a párkapcsolatok ingoványos talaján is. A Tarotban négy kártya(csoport) - a király, a császár, a lovag és az apród az, mely leírja a legtöbb ember viselkedését. Ezek közül különösen a király és a királynő az, mely betekintést ad abba, hogyan fejezi ki egy férfi/nő az érzelmeit. Itt a hölgyekről írunk most.

A királynő négy variációban lelhető fel: levegő/kard, tűz/bot, föld/érme és víz/serleg. Mindegyik királynő magabiztosan uralkodik az ereje felett. De mely királynő mit árul el szerelmi stílusodról?

Válaszd ki a neked legszimpatikusabb lapot, mellyel azonosulni tudnál, majd kattints rá! Minden királynőlapot három formában jelenítünk meg, hogy biztosan jól tudj választani.

 
 Botok királynője
 
 Érmék királynője
 
 Kardok királynője
 
 Kelyhek királynője

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás