Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan gyógyítanak a kristályok?

Közzétéve: 2020. 09. 04. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 19 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemes kövekkel való gyógyítást először az ókorban alkalmazták. A kristályok képesek az információk felvételére, raktározására és későbbi továbbadásukra.

 

Gyógyító rezgések

 

Szinte az egész élővilág kristályokból áll - kicsikből és nagyokból - , az emberi szervezetben is jelen vannak a kristályos állapotú ásványi mikro- és makroelemek. A kristályok képesek az információk felvételére, raktározására és későbbi továbbadásukra. Mivel összetételétől, származási helyétől függően minden kristály tárol valamilyen információt, rezgést, így tökéletesen alkalmas lehet különféle betegségek gyógyítására. A kristályos szerkezettel nem bíró anyagok, - például az üveg - , nem tárolnak energiát és információt sem, ezért gyógyítani nem lehet velük.

 

Hogyan használjuk?

 

Talán nem is gondoljuk, hogy a kristályterápia mindennapjaink természetes része, pedig ezt a gyógyító eljárást alkalmazzuk, amikor fájós fülünkre nagymamánk tanácsát követve meleg sóval töltött zoknit szorítunk.

 

A marokkó-módszer az egyik legegyszerűbb kristályterápiás eljárás: vegyünk mindkét kezünkbe egy tojás nagyságú követ, és fél órára üljünk le, pihenjünk, egyszerűen élvezzük a csendet. Egy kis idő elteltével érezni fogjuk lelkünk megnyugvását és szervezetünk érezhető megkönnyebbülését.

 

A nagyobb méretű kristályok a káros energiáknak a szervezetből való kivonásával gyógyítanak. Az üzletekben kapható kristályokat nem aktivizálta kristálygyógyász, így minden kezelés után meg kell tisztítanunk őket a testből átadott káros energiáktól. Ezt természetesen házilag is megtehetjük: a követ folyó víz alatt tartsuk 1-2 percig, vagy helyezzük tiszta homokba! Tiszta forrásvíz is tökéletes!

 

Sokan nem csak ékszerként viselik a drágaköveket, féldrágaköveket, különböző ásványokat, hanem gyógyító hatást tulajdonítanak nekik. A kövekkel történő gyógyítást először az ókorban alkalmazták. A kristályterápiával kapcsolatban gyakran felmerül Hildegard von Bingen neve, aki a XII. században élt.

Hildegard von Bingen az egyes betegségek kezelésére kristályok és drágakövek szedését javasolta porrá zúzott formában. A modern kristályterápia már másképp néz ki: a terapeuta a nemes köveket elhelyezi a testen, a kezelendő felületen. A kristályokat egy előre meghatározott sorrendben helyezik el, így energiamezőt alakítanak ki a test felületén, és könnyen helyreállítják a felborult rendet. Rendszerint először egy hegyikristályt helyeznek el a beteg homlokán, majd az akupunktúrás meridiánpontok követik egymást.

 

A terápia egy másik formája szerint, a nemes köveket több órára hideg vízbe helyezik, így a kövekben rejlő energiák átáramolnak a vízbe. A vizet vagy megisszák, vagy a testrészekre locsolják. Mások megközelítés szerint az is elegendő, ha a megfelelő kristályt ékszerként viseljük, vagy a zsebünkben, esetleg táskánkban hordjuk. Sokan úgy tartják, hogy a kristályterápiánál elsősorban a drágakövekbe vetett hit segíti a gyógyulást.

fájdalomcsillapításra: ametiszt, jáspis, zafír

izomlázra: fehér achát, rubin, marokkő

migrénre: jáde, ametiszt

feledékenységre: zafír

fogyókúra segítőjeként: ametiszt, kvarc

hormonális problémák ellen: gránát

asztma ellen: borostyán


Figyeled a Holdállást? Érdekel, mikor és mit érdemes tenni, hogy a legtöbbet hozd ki magadból? Rajongsz a kristályokért, jelen vannak az életedben ékszerként, marokkőként? Ebben a könyvben olyasmit találsz, amit máshol nem!

 

Rendeld meg a könyvet, itt, egyenesen az író webáruházából!

 

Az író 22 éves tapasztalata alapján kidolgozott Kristályharmonizációt:

  • Hogyan alkalmazd a kristályokat Holdállás szerint?
  • Hogyan használj 24 klasszikus kristályt új megközelítéssel?
  • Hogyan harmonizáld a csakrákat kristályokkal és zenével?
  • Milyen meglepően új tisztítási technikákat vethetsz be?
  • Hogyan gyógyíts 36 féle betegséget komplex, gyógyító szisztémával?
  • Hogyan tudod használni a mérgező kristályokat?
  • Melyek legyenek a kabala- és szerencse-köveid?
  • Hogyan segítenek a kristályok földsugárzások esetén?
  • Szeretnél megismerni 24 x 4 kristálykombinációt mindennapos lelki és testi problémáid kezelésére?

Amennyiben legalább 5 kérdés felcsigázott, s egy az eddigiektől merőben eltérő kristályos könyvre, gyógyítási szisztémákra, különleges, 22 éven át tesztelt kristálykombinációkra, a Hold járásához illeszkedő technikákra vágysz, - ez a könyv neked való!

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás