Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Ingyenesen megszerezhető boldogtalanságod kulcsa: vudu és hasonló mágiák

Közzétéve: 2020. 07. 25. Írta: Nagy Böbe Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 18 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkba a nekünk érkezett olvasói leveleket válaszoljuk meg, s ezek közül többet nyilvánosságra hozunk, hogy mindenki tanuljon belőle!

 
Olvasói levél:

"Nyolc éves harmonikus kapcsolat után szinte egyik napról a másikra elhagyott a barátom egy gazdag nőért, mivel súlyos anyagi gondjai voltak.
Hiába kértem maradjon a gondok majd megoldódnak, ne adja fel a boldogságot, nem hallgatott rám. Sírva hagyott itt bennünket, a fiammal még mindig tartja a kapcsolatot, ajándékot küld nekem, de a nő fogva tartja. Hallottam a vudu bábról, segíteni szeretnék neki, hogy visszataláljon igazi családjához.
Hogyan kell ilyen bábut készíteni és alkalmazni."

Nagy Böbe asztrológus válasza:

"Kedves Kérdező!

Nem tudom mennyit tudsz a vudu vallásról, ezért ide másoltam neked néhány dolgot róla.

Az ördög vallása

A katolikusok a vudut az ördög vallásának kiáltották ki és a mai európai közhiedelemben is az ősi vudu kegytárgyak személyesítik meg a fekete mágiát. A fekete kakas, a viaszbáb és társai. A haiti lakosság szinte teljes létszáma gyakorolja a vudu valamilyen formáját

A vudu eszmeiség

A vudu vallás, de nem csupán az. Összetett eszmeiség, egyfajta gondolkodás. Lényegében egy primitív kígyó-imádat, mely a társadalom minden rétegére kiterjedt. Mágikus, okkultista naturalista vallás és gondolkodásmód. Többnyire csak kívülről láthatjuk, és tudásunk róla tapasztalati alapú, vagy felszínes lehet. Rituáléit beavatott papok, papnők ismerik csak, tudásuk nem eladó, mert a pénz értéke teljesen más ott, mint a világ más területein. Hatalma irigylésre méltó. Nem sok olyan pontja van a földnek, ahol a kilencvenes évek közepén, a lakosság legnagyobb része gondolkodás nélkül elhinné, hogy a kormánynak zombi -zászlóalja van, és hogy varázslattal harcolnak az Amerikai Egyesült Államok elnyomása ellen. Ezeket a halálukból feltámasztott, ezért legyőzhetetlen harcosokat - bár teljes képtelenségnek hangzik, - a Pentagonnak komolyan kellett vennie.

A vallás és kellékei

Az ősi sámánizmus, kábítószer élvezet az állat sőt néha emberáldozat, a babonák és bizonyos keresztény hitből átszivárgott elemek egyesítése. Talán így foglalható össze a vudu ijesztő és egyben misztikus világa. Az Afrika nagy részén már elhalt kígyó - bika mítoszt megőrizték, mely a görög mitológiánál ősibb dzsungelvallásokból ered. A kígyó a láthatatlan lélek, a szexualitás, a fallosz szimbóluma is.
 A vudu többistenhiten alapuló vallás. Animista, afro-keresztény elemeket elegyít eksztatikus masszában. Szertartásaikat papok, vagy papnők irányítják. Gyakori, hogy az emberekhez nem igazán kedves istenekhez áldoznak, akik lehetnek alakjukra nézve emberiek, állatiak és tárgyiak is. A vudu szertartást a dobok hangja, a rengeteg rum, a vér íze és látványa, a kábítószerek, egy speciális vallási hisztériához vezetnek. A ceremóniák legtöbbje kapcsolatfelvétel az istenséggel, vagy az istenség megjelenítését szolgálja.

Összeállította: Tóth József

Amint látod, a vudu vallás és fekete mágia nem egyeztethető össze ennek az oldalnak a szellemiségével, így nem tudok, és nem is akarok neked abban segítséget nyújtani, hogy hogyan tedd magad még jobban tönkre.

Most nem akarok arra kitérni, hogy párod viselkedését és a Te hiszékenységedet elemezzem, mert nem ismerem a részleteket. Amennyit tudok, abból azt tanácsolom neked, hogy próbáld elengedni Õt, és keress magadnak egy olyan párt, akinek fontosabbak az érzelmek, mint a pénz. Ehhez azt javaslom, végezd el az oldalamon is megtalálható elengedő varázslatot. Ezzel nem ártasz senkinek.

Üdv: Böbe 2007.07.09. "

 

Forrás: Ezoterikus.hu