Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Talán el sem hiszed... A neved kezdőbetűje is árulkodó!

Közzétéve: 2020. 07. 24. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 19 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztnevünk kezdőbetűje is érdekességekkel szolgál! Nemcsak teljes nevünk, hanem egy betű is már komoly jelentéssel bír! Mit rejt a te neved első betűje?

 

A: erőről, akaratról és uralkodásról árulkodik, néha mindkettőből több van a kelleténél... Ha a kettőt jól ötvözöd, bármire képes leszel!

B: erősen érzelmi beállítottságú vagy, gyakran nem hiszel a saját szemednek sem... pedig kellene, mert rád is várnak csodák!

C: eltökélten igyekszel céljaid felé fiatalon, miközben erős hajlammal rendelkezel mély lelki élményekhez, idős korodra ez csak fokozódik.

D: munkásság, szorgalom, állandó fejlődés jellemez, sikeres ember lehetsz, csupán vállalnod kell némi kockázatot!

E: vitalitás, ügyesség, gyakorlottság van birtokodban, képességed van saját erőid kellő mozgósításához. Karolj fel másokat, mutass nekik utat!

F: érzékenységed nagy, alkalmazkodó képességed kiváló, ha elkötelezed magad egy cél mellett, azt biztos eléred.

G: titokzatosság, rejtelmesség jellemez, sokan tartanak tőled. Ez nem baj, legalább nem akarnak ujjat húzni veled!

H: bár két lábbal állsz a földön, a rendszeresség hiánya bizony jelen van benned. Ám eltökéltséged, hogy elérj valamit... rendíthetetlen!

I: Megingatható vagy, fontos lenne megtanulnod, hogy ne mások akarata szerint cselekedj. Túlérzékenységedet sokan kihasználhatják.

J: intelligenciád magas, művészi hajlamodat pedig nem biztos, hogy felismered. Keresd magadban a különlegeset, mert ott van!

K: nagy inspiráció hajt, szívod magadba egy életen át a tudást, az új információkat, szinte mindent elérsz az életben.

L: Sokszor szélsőséges vagy, nehéz téged kiismerni. Van benned szőrszálhasogatás, viszont nem hiányzik az egészséges megítélés és a nagy leleményesség sem.

M: szorgalmas vagy, logikus gondolkodású, de állandóan aggodalmaskodsz azon, vajon "sikerül megcsinálnom/befejeznem?".

N: hatalmas energiával és alkotó ambíciókkal rendelkezel, rád igazán azt lehet mondani, hogy 200 %-on pörögsz.

O: titkos vágyaidat fiatalon kevésbé éred el, mert nem küzdesz meg értük, idő előtt feladod a harcot. Ám, ahogy korosodsz, egyre kitartóbb vagy, és a sikerek száma is növekszik.

P: diszkréció, bezárkózás a társad, munkában is inkább egyedül boldogulsz jól. Tanácsot nagyon ritkán kérsz, de meghallgatod mások véleményét, ha közölni szeretnék.

Q: állandó bizonytalanság gyötör, ha nem kapsz visszaigazolást a külvilágtól, akár depresszióba is eshetsz. Ha bizonytalan vagy, hát kérdezz!

R: állandó feszültség uralkodik benned, örökké csinálnál valamit, pedig néha pihenni is kell. Ha valaki túlontúl szeretné beleütni az orrát a dolgodba, agresszívvá válhatsz.

S: fiatalon gyakori csalódások szomorítják életedet, idegeskedésre való hajlammal rendelkezel. Ám a korral ezek a tényezők csökkenek, sőt, ha szerelemben megtalálod a párod, minden kiegyensúlyozódik.

T: mindig keresel és kutatsz valamit, soha nem elégszel meg a "csak" típusú válaszokkal. Néha abba a hibába pottyansz, hogy ideálokat hajszolsz, ami nem baj, ha egyet-egyet meg is valósítasz belőlük.

U: ne bújj ki a feladatok elvégzése alól csak azért, mert félsz, hogy nem tudod végrehajtani azokat. Nagy intuícióval rendelkezel, de nem használod ki kellőképpen. Légy bátrabb!

V: gyakoriak hangulatingadozásaid, lelki kiegyensúlyozottságodat szinte sosem éred el állandóan keresel valami tennivalót. Ez munkában akár még a hasznodra is lehet, hisz ott elkél az örök pörgés.

Z: sosem vagy elégedett semmivel. Mindig és mindent jobbá, kerekebbé, egésszé akarsz formálni, akkor is, ha az már tökéletes. Ne légy elégedetlen, inkább keress új feladatokat!

Forrás: Ezoterikus.hu