Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogyan védekezz az energiavámpírok ellen?

Közzétéve: 2020. 07. 17. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 26 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kik is a vámpírok? A klasszikus mesék szerint olyan élőhalott emberek, akik mások vérét szívják, azzal táplálva magukat. No persze ha léteznek... De vannak vámpírok, akik abszolút léteznek...

 
Korunk "vámpírjai" nem vért szívnak, és nem is okozzák mások halálát közvetlenül. Azokról az emberekről beszélünk itt, akik maguk nem rendelkeznek kellő energiával, és azt mások energiájának megcsapolásával, leszívásával pótolják.

Ezeket az embereket az jellemzi, hogy kedvesek, szívélyesek, különböző indokokkal keresik mások társaságát. Tevékenységük nem tudatos, ők maguk lennének a legjobban meglepve, ha valaki felvilágosítaná őket arról, mit is csinálnak.

Honnan tudjuk meg, ha valaki energiavámpír? Ha leülünk valakivel beszélgetni, és miközben semmi olyan nincs a beszélgetés témakörében, ami egyébként próbára tenné idegeinket, türelmünket, és mégis kezdünk fáradni, figyelmünk elkezd lankadni, akkor tudhatjuk, hogy ilyen emberrel akadtunk össze.

 

Felmerül a kérdés, hogyan védekezhetünk? A legegyszerűbb, ha kezünket és lábunkat keresztbe téve rövidre zárjuk saját energia "áramköreinket". Vagy képzeljük azt, hogy egy energiával telt átlátszó üvegburát eresztünk lassan magunkra, ezzel feltöltve magunkat energiával.

Aki már ismeri az energiaküldés módját, annak javasolnék egy módot, ami nekem már bevált. Miután sokáig ellenálltam egy ilyen "vámpírnak", és még mindig nem akarta befejezni a beszélgetést, egy nagy adag energiát áramoltattam át magamon, és átadtam neki. Ekkor elköszönt, és sietve elment.

Amennyiben tartósan melletted van egy energiavámpír, akkor annyira meg tud csappanni az általános energiaszinted, hogy semmihez sem lesz kedved, affinitásod, erőd, elhivatottságod. Amikor eljutsz ezekhez az érzésekhez, komolyan át kell gondolnod, ki az, akitől érdemes lenne megszabadulnod, akit sürgősen le kell választanod magadról:

* Úgy érzed, mintha állandóan szerencsétlenségek történnének veled...

* Folyamatos a stressz, idegesség, ingerékenység - sokszor ok nélkül...

* Nyugtalanok az éjszakák...

* Szinte már csak negatív gondolataid maradtak...

* Állandóan rossz a közérzeted, betegeskedsz,,,

* Soha nincs elég erőd, időd, kedved...

* Lemondasz a terveidről, vágyaidról...

* Csökkken az önértékelésed, az önbecsülésed...

* Döntésképtelenné válsz, állandóan bizonytalan vagy...

* Fullaszt minden...

Ezt érzed, akkor olvasd el ezt a cikket arról, mit kell megtanulnod ebből a leckéből!

Forrás: Ezoterikus.hu