Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mely hónapban születtél? Mi a valódi szenvedélyed?

Közzétéve: 2020. 06. 25. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Vajon hogyan függ össze titkos szenvedélyed, passziód azzal, hogy mikor születtél? Most kiderülhet, teszteld magad itt és most! Akinek nem inge, ne vegye magára :-)

 
Januárban, Májusban vagy Szeptemberben születtél?

A valódi passziód a család

Akkor érzed magad igazán elemedben, ha azok vesznek körül, akiket szeretsz. Nagyra értékeled a családi kötelékeket és megpróbálsz szeretteidnek annyit segíteni, amennyit csak bírsz. Szerető és megbízható ember vagy, aki mindenkivel kedvesen bánik, akárcsak a legközelebbi rokonaival.

Februárban, Júniusban vagy Októberben születtél?

A valódi passziód a vezetés

Akkor érzed magad igazán elemedben, ha vezethetsz másokat és a legjobbat tudod kihozni belőlük. Szeretsz irányítani és tanítani másokat, viszont a kölcsönösség elengedhetetlen szerepet játszik nálad. Türelmes vagy és szeretnéd a világot sokkalta jobb hellyé varázsolni. Csapatmunkás vagy, akinek semmi sem annyira kielégítő annál, mintha többen egy célért működnek együtt.
 


Márciusban, Júliusban vagy Novemberben születtél?

A valódi passziód a művészet

Akkor érzed magad igazán elemedben, ha kreatív lehetsz a művészetben, vagy akár egy átlagos hétköznapon. A művészet teljes mértékben táplálja a lelkedet. Szereted művészi eszközökkel kifejezni magadat, az ötletelést is kedveled, s ha szabad teret hagyhatsz a benned rejlő fantáziáknak. Hiszel benne, hogy a világ olyan, amilyenné tesszük, és ezért egy igazán szép és érdekes hellyé akarod varázsolni környezeted.

Áprilisban, Augusztusban vagy Decemberben születtél?

A valódi passziód a tanulás

Akkor érzed magad elemedben, ha elmerülhetsz egy témában. Tele vagy intellektuális érdeklődéssel, olyasvalaki vagy, aki egy életen át képzi magát és nemcsak egy iskola keretei között. Rengetegféle érdeklődéssel bírsz és néha úgy érzed, hogy nincs is időd valamennyire. Ha rajtad múlna, örökké tanulással, olvasással, beszélgetéssel és gondolkodással töltenéd az idődet.
Forrás: Ezoterikus.hu