Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Szerelmi kötés: ígéret, hazugság, valóság

Közzétéve: 2019. 06. 19. Írta: R.G. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 120 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogyan kössük magunkhoz a szeretett lényt? Mágiával, vagy mágia nélkül? Bemutatom a lehetőségeket, melyeket bevethetsz a cél érdekében.

A mágiában több lehetőség is kínálkozik arra, hogy az általunk szeretett, vagy szeretni vélt embert magunkhoz láncoljuk. Lehet vele bájitalt itatni, lehet elementállal magunkhoz kötni, lehet viaszbabával játszadozni, esetleg ceremoniális mágiával is, de mindezt milyen céllal?

Gondoljuk végig az elejétől!
Egy embert megfosztunk a szabad akarat lehetőségétől. Vizsgáljuk meg mindkét oldalról:

Először azt gondold végig, Te mit szólnál, ha egyszer csak erős vonzást éreznél egy olyan ember iránt, akivel addig nem volt szerelmi kötődésetek, miközben egy másik ember mellett megtaláltad a boldogságot, és melletted egy ember megtalálta a boldogságát? Ugye, ezt nem szeretnéd. Egyszer velem is megtörtént ilyen, megpróbáltak szerelmi kötéssel megláncolni, szerencsére számomra ez nem jelent problémát, bár volt pár napi kínlódásom vele. És hiába próbáltam a lányt messzire elkerülni, valahogy mindig ott jelent meg, ahol én. Te, aki ezt olvasod, valószínűleg nem rendelkezel a megfelelő tudással, hogy egy ilyen helyzetben kivágd Magadat.

A másik oldal: Ha szeretsz valakit, megteheted-e vele, hogy korlátozod szabad akaratában és választásában? Ha szereted, ez azt is jelenti, hogy szeretnéd Õt boldoggá tenni, és várhatóan egy kötés-mágiával nem teszed boldoggá. A kötés nem egy ezoterikus ember viselkedésmintája, hanem a teljes szuper-ego megnyilvánulása. Ha ilyen terveid vannak, gondold végig, mennyire irányulnak szándékaid a kiszemelt partner felé, és mennyire saját egód felé.

Menjünk tovább: Létrejött a kötés, elkezditek közös életeteket. Mivel a kapcsolat nem szabad akaratból jött létre, partnered előbb-utóbb terhesnek fogja azt érezni. Elmenni viszont nem tud, hiszen köti a mágia. Sőt, ha közben Te jössz rá, hogy nem ezt a lovat akartad, Téged is köt a mágia, Te sem tudsz elszakadni. Kapcsolatotok tehát átalakul egy tűz-víz típusú, feszültségekkel, vitákkal, sőt akár fizikális agresszióval (ütés, pofon, verekedés) teli kapcsolattá. Ekkor rádöbbensz, hogy szeretnél megszabadulni a köteléktől, de azt csak az oldhatja fel, aki kötötte. Aki mást állít, az leginkább hazudik. Ha Te kötötted, megpróbálhatod az oldást, de mi van, ha nem sikerül? Ha nem Te végezted a szertartást, mi van, ha nem találod már a mágust, aki elvégezte?

Rendben, mondod most, de mi a teendő? Hogyan tudod megszerezni az imádott lényt?

Először is, szükséges, hogy meglegyenek azok a közös pontok, amik összetarthatják a kapcsolatot. Ebben az esetben jó eséllyel az első találkozást egy második, és még sok fogja követni. Ekkor következnek azok a határozottan fehér mágiák, melyek a mindennapi életben is ismertek.

Szexuálmágia A megfelelő érdeklődés és kölcsönösség esetén előbb-utóbb az ágyban fogtok kikötni, ekkor próbáld meg partneredet elkényeztetni, és törekedjetek az egy időben való beteljesülésre. Ez olyan energiákat és érzelmeket szabadít fel, mely napokig erős szálként köt össze mindkettőtöket. Természetesen érdemes pár naponta megismételni, így a kötés erős marad. Fontos, hogy ezt a mágiát (mert hiszen ez mágia) ne végezd el mással, mert ahhoz is kötést teremtesz, így partneredhez történő kötődésed gyengül. Többen mondják, hogy hát a szex csak egy jó testgyakorlás, stb... Ez nem így van, minden esetben kötést hoz létre, csak éppen embere válogatja, hogy mekkorát.

Ceremoniális mágia Amikor kapcsolatotok elég érett ahhoz, hogy kölcsönösen, szabad akaratból szeretnétek összekötni életeteket, két, különböző erősségű mágia áll rendelkezésetekre:

Eljegyzés, mely két gyűrű segítségével teremt kötést kettőtök közt, megteremtve az összetartozás érzését. Ez a mágia gyorsan feloldható, mégpedig a kötői részvételével: visszaadjátok a gyűrűt a másik félnek, ezzel megszakítva a kötést. Általában az eljegyzés felbontása olyan erős oldás, hogy a kapcsolat sem bír megmaradni, csak ha ennél sokkal erősebb lelki kapcsolat áll fent a két ember között.

Házasság, mely külső személy által létrehozott kötés. Ez sokkal erősebb kötés, mint az eljegyzés, de többnyire oldható. Amennyiben a kötést az állam képviselője hozza létre (anyakönyvvezető), úgy azt szintén az állam képviselője (bíróság) oldhatja fel. Ez ugye a válóper. A polgári házasságnál sokkal erősebb kötés az egyházi házasság, ezt többnyire az esküvőt megtartó egyház képviselője oldhatja fel. Azért többnyire, mert a római katolikus egyház szertartásrendje szerint "amit Isten megkötött, azt ember fel nem oldhatja". Kivételes esetben a mindenkori egyházfő (a római Pápa) oldhatja fel ezt a kötést.

Ezek azok a lehetőségek, amiket érdemes kipróbálni egy kapcsolat fenntartása érdekében. A fekete mágia minden esetben karmikus terheket ró a felelős ember lelkére (nem a máguséra), érdemes azt elkerülni. Ugye nem szeretnél következő életeidben más emberek szexuális rabszolgája lenni?

Remélem, sikerült elvennem a kedvedet!

Forrás: Ezoterikus.hu