Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mit árul el desktopod rólad? Vigyázz, mások most olvashatnak belőle!

Közzétéve: 2018. 06. 14. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 340 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nos, már számos megközelítési formával jellemeztük az embereket, de íme egy újabb lehetőség arra, hogy megtudj valakiről valamit, amit egyébként nem biztos, hogy elárulna…

 
1. Desktop sok ikonnal

Egy olyan személyiség sajátja, aki szeret mindent kézben tartani és elrendezni, ugyanakkor a sok ikon utal a különféle érdeklődéseire is, vagy akár arra is, hogy nehézségei akadnak a csoportosításban.
 

Egy biztos: ha átlátja/átlátod a káoszt, jól boldogulsz az életben!

2. A két oldalon elrendezett ikonok
 

Az illető sokat ad az egyensúlyra és az arányok betartására. Igyekszik minden helyzetben nyugodt maradni, vagy akár el is határolódni bizonyos eseményektől. Egy jó gondolkodó sajátja, aki képes kapcsolatot teremteni a különböző ötletek és víziók között.

3. Trófea képek, háttérképként – az ikonszám lényegtelen
 

Az illető sajátja, hogy szereti kiemelni a múlt- vagy jelenbeli sikereit, nagy önbizalommal rendelkezik és meglehetősen nyitott természet, Mindent megtesz azért, hogy mások lássák, kivel állnak szemben. Ambiciózus, képzelet dús, bár, gyakran ezen típus 50%-a olyan dolgokkal henceg, melyet még nem sikerült megteremtenie, ugyanakkor törekszik rá!

4. Végtelenül egyszerű háttérkép, átlagos mennyiségű ikonnal
 

Azon személyek választása, akik szeretik megőrizni személyes életüket és titkaikat maguknak. A szolid háttér ugyanakkor jó alapja a kreatív illúziók szövögetésének és a koncentrációnak is. Hisz így semmi sem tereli el a figyelmét a lényeges dolgokról.

5. Összevissza ikonok, harsány háttér, - akár kivehetetlen részletekkel vegyítve

Az illető rendezetlen és hamar elveszíti a fókuszpontját. A frusztráció jele is lehet, mert az illető biztos, hogy szeret a saját törvényei szerint élni, emellett gyakran nem veszi figyelembe mások létét, véleményét. Ezen típusnak meglehetősen sok a konfliktusa, bárhol legyen, bármivel is foglalkozzon.
Forrás: Ezoterikus.hu