Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

78 különbség férfi és nő közt

Közzétéve: 2018. 06. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 342 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kutatók rájöttek, hogy csupán 78 gén más a férfiaknál, mint a nőknél. De melyek is ezek a gének? Az Y kromoszóma az, ami a férfit férfivá teszi, vagy van jobb ötlet is?

 

Míg a tudósok gondolkodnak a legszámottevőbb különbségeken, addig mi összegyűjtöttük a legnagyobb eltéréseket!

Humor, élc, irónia...Férfi Nő...
   
A nők értik a színeket és úgy tűnik, hogy mindig tudják, mit vegyenek fel. A férfiak meg sokszor csak arra gondolnak: a piros szép, a rózsaszín is, miért ne lehetnének együtt? A nők génje: "Jaj Istenem, elfogyott a Wc-papír, kell vennem új gurigát!" A férfi génje: "Jaj, a francba, elfogyott a Wc-papír, hozzál már egy újat drágám!"
A férfiaknak nincs véleményük a függönyökről. Ha valaki vesz egy új autót, a nő a színét kérdi.
A nőkben van egy "ha mondani kell, akkor nem fogom megmondani" gén. A nők általában tudják, hogy mi veszélyes egy csecsemőnek, a férfiak gyakran nem.
A férfiak szeretik szétpakolni látványosan a dolgaikat. A nők szeretik elpakolni azokat. A nőkben van egy gén, mely emlékszik az összes születésnapra és jeles napra.
Ha megkérdezel egy nőt, merre indulj a célod felé, boltok alapján irányít majd. Egy férfi klubok alapján fog. A nők lepakolnak dolgokat a szemük elé, hogyha legközelebb mennek felfelé, akkor felvigyék magukkal. A pasik átlépik azokat.
A férfiak értékelik a széles képernyőt. A nők nem. A multifunkcionális képesség csak a nők adománya.
A nők szexszel sok mindent elérnek. A férfiak nem,mivel a szex az, amit akarnak. A nők olvasnak a sorok között, a férfiaknak nagy betűkkel kell mindent kiemelni, hogy megértsék.
A férfiak mondatokban beszélnek, a nők paragrafusokban. Az esküvőkön a nők sírnak, aztán inni kezdenek. A férfiak isznak, aztán sírnak.
Éjjel két óra egy férfinak alvásidő, egy nőnek alkalom a kapcsolat kielemzésére. Ha a férfi vesz valamit, sosem olvassa el a szerelési    útmutatót.
A férfiak képesek érdektelen információk tárolására, mint pl. a Porsche maximális sebessége. A férfiak képesek egy rakás szemetet felhalmozni anélkül, hogy észrevennék, hogy tele van.
Csak a nők képesek megérteni más nőket. A nők tudják, mikor kell a férfinak egy pohár bor, a szimpátia kimutatása, vagy egy simogatás. A férfiak megoldást keresnek.
A nőkben van egy naplóírás gén. A nők képesek egy üres garázsban is eltéveszteni a parkolást.
Ha egy nőnek elmondod, hogy most jöttél vissza a Holdról, megkérdezné, hogy kivel voltál. A férfiak nem zavartatják magukat, hogy a nő elmondja, hol találnak meg valamit.
Ha egy férfi akar valamit, akkor rákérdez. Egy nő utalgat rá a távolból és várja a választ. A nők képesek elhitetni a férfiakkal, hogy ők viselik a felelősséget.
Egy férfi tapsvihart vár, ha elmosogat, a nők nem tudják, hogy mikor van teli a tankjuk. A férfiak egyes számot használnak, mikor a "mi" szócskát kellene, a nők azt mondják "mi", mikor "én"-t kellene.
A férfiakban van egy gén, mely tökéletesen nem érti az érzelmi viharokat. A nőknek muszáj tudniuk, hogy milyen nemű az autójuk.
A férfiak sosem fizetnek sok pénzt egy fodrásznál. A férfiak képesek bármilyen lárma mellett aludni.
A férfiak tudják, hogy a házi pókok nem olyan veszélyesek, mint a skorpiók. A férfiak letérnek az útról, a nők csak az úton haladnak.
A nők élvezik az esküvőtervezést. A férfiakban van egy speckó gén, minden kérdésre tudnak igennel vagy nemmel válaszolni.
A nők képesek listát írni a tennivalókról, pedig tudják,    hogy úgysem csináljuk meg azokat. A nőket nem izgatja fel két férfival a szex.
A férfiak képesek elérni a buszokat. A férfiak képesek egyszerre 6 csatornán tévézni.
A nők messziről érzik, ha büdös van.   A férfiak képesek leírni a nevüket a hóba.
A férfiak néha elkezdenek egy mondatot és nem fejezik be.  A nők meg befejezik.
A nők imádják a férfiak hibáit és fordítva, - főleg kifigurázni. A férfiakban van számítógép-gén, mely által képesek órákig feleslegesen pötyögni.
A férfiakat jobban megfizetik ugyanazért a munkáért. A nőkben van egy "mindent személyesen megvenni     akaró" gén.
A nők a bevásárlótáskákat elrejtik. A nők képesek a parallel tevékenységre, a férfiak a parallel parkolásra.
A férfiaknak a gimnasztika sport, a nőknek társadalmi esemény. A nők képesek elnézni egy szexi nő mellett, a férfiak nem.
A nők szeretik a távkapcsolót a tv tetején tartani. A férfiak képesek megfeledkezni mindenről, mert éppen vakargatják a szemhéjukat.
A férfiak a sötét és a világos mosásprogramot ismerik. A nők ismerik a mosógép összes programját.
A férfinak 200 Cd, DVD kell. A nőknek elegendő legfeljebb 20 db.
A nők rizst rendelnek és a férfiak sült krumpliját eszik meg. A férfiak több szoba távolságából is meghallják, ha valaki sört bont.
A nők emlékeznek minden ruhára, amit két éve viseltek. A férfiak nem tudják mi volt rajtuk tegnapelőtt. Egy nő pontosan emlékszik mindenre, ami egy újszülött babával kapcsolatos.
A nők emlékeznek minden egyes részletre aznap,a férfiak arra, hogy minden ok volt. A férfiak, ha sportot néznek, akkor képtelenek bármi másra.

 

Forrás: Ezoterikus.hu