Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Varázsvesszővel és ingával a jövő megismeréséért!

Közzétéve: 2019. 05. 31. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 107 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A varázsvessző és az inga is pszichometrikus tárgy. Olyan tartományokkal kapcsol össze bennünket, amelyekkel más módon képtelenek lennénk érintkezésbe lépni.

Mágikus üzenetek

A pszichometria jelentése lélekmérés. Egy anyagi eszköz segítségével rögzítjük, hogy mi zajlik a lélekben. Ha feltételezzük, hogy a psziché része egy egyetemes emberi lélekmezőnek, sőt legmélyebb rétegeiben azonos a kozmosszal, akkor a pszichometrikus tárgy nemcsak az egyéni tudattalan impulzusait rögzíti, hanem a külvilág, végső soron a kozmosz állapotát is.

Vessző kutatás

Ebből a meggyőződésből indul ki a radiesztézia, az úgynevezett vesszőkutatás, amit varázsvessző, vagy inga segítségével végeznek. Villás végű mogyoróággal vagy más módon kialakított vesszővel keresik a vesszőjárók a Föld rejtett ingerzónáit, például vízereket,érc- vagy olajlelőhelyeket. Sikerük vitathatatlan. Az illetékes minisztérium megbízásából a müncheni egyetem tudományos tanulmányaiban igazolta a jelenség létezését.

Aki szakszerűen foglalkozik vele, maga is meggyőződhet a varázsvessző működéséről. A vietnámi háborúban föld alatti katonai rejtekhelyek felkutatásárra használták. A frankfurti Együttműködési Társaság alkalmaz egy kiváló vesszőkutatót, aki a harmadik világ országaiban tár föl vízlelőhelyeket, ott, ahol a hagyományos kutatási módszerek csődöt mondtak.

Ódikus erő

A varázsvessző kilengése lehetne természetesen pusztán fizikai jelenség is. De eddig még nem sikerült semmi olyan külső hatást regisztrálni, amely kapcsolatba hozható volna vele. A vesszőszakértők földsugárzásról vagy ódikus erőről beszélnek. Feltételezik a kozmikus energia létezését, és ezzel nagyon közel járnak a kvintesszencia elméletéhez.


Legyen saját ingád és ingatáblád!

Rendeld meg most! Katt ide vagy a képre!


Hogyan kérdezz?

Hasonló a helyzet az inga esetében is: ehhez elegendő egy cérnaszálra kisebb nehezéket erősítened, és a szabad kezedet teljesen nyugodtan tartsd. Majd tégy fel egy kérdést, amelyre még nem tudod a biztos választ. Azt fogod tapasztalni, hogy az inga lassan mozogni kezd. Előtte természetesen ki kell kötni, hogy melyik irány melyik jelentésnek felel meg, például ha jobbra kezd el körözni az inga, az „igen” – t jelent, ha balra, az „nem” – et.

Az ingát hívei sokféleképpen és sokféle célra használják. Kutatnak vele például térkép fölé tartva elveszett személyek után, de alkalmas élelmiszerek vizsgálatára, jellemrajz készítésére, társkeresésre és hazugságvizsgálóként is. Segítségével lenyűgöző sikereket értek el a gyógyászatban diagnózisok megállapításánál is, a beteg szervek kimutatása terén. Természetgyógyászok gyógykészítmények alkalmasságát és adagolását tudják megállapítani ezzel a módszerrel.

Előhívható tehetség?

Az inga mozgása és valószínűleg a varázsvessző is az úgynevezett pszichikai automatizmusok körébe tartozik. A parapszichológia alapos kutatásnak vetette alá az ezzel összefüggő jelenségeket. Az automatikus írásnál, vagy az automatikus festésnél a transzban időző médium tudatának részvétele nélkül szövegeket, vagy képeket alkot. Legtöbbször átlagon felüli sebességgel, mintegy külső kényszer alatt. Egész könyvek, megdöbbentő festmények keletkeztek így. A pszichikai automatizmusok a hipnotikus állapotokhoz hasonlók. Hipnózisban is gyakran csodálatra méltó teljesítményekre képes az ember, olyasmire, ami éber tudatállapotban soha nem sikerülne.

A varázsvessző és az inga, a ceruza vagy az ecset ez esetben a tudattalan szívcsövei, kijátsszák a tudatos Én-t és olyan képességeket szabadítanak fel bennünk, melyek egy másik valóságból származnak.   

Forrás: Freespirit.hu