Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen színű az autód? Mindent elmond rólad!

Közzétéve: 2020. 05. 08.
Értékelés
Ez a cikk 23 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színeknek mindig igen komoly jelentősége van mindennapjainkban! Például az, hogy milyen színű virágot veszünk, vagy milyen színűre festünk egy szobát...

Most viszont lerántjuk a leplet arról, hogy mit árul egy autó színe a tulajdonosáról. Tehát legközelebb, mikor érted jön legújabb kiszemelted, figyeld meg, milyen színű az autója, és sok minden kiderül róla.

Fekete:

A fekete autó agresszív személyiségre utalhat, vagy egy örök különcre, aki szeret lázadni minden és mindenki ellen. Az ilyen autó tulajdonosának határozott véleménye van az életről, így aztán cseppet sem manipulálható.

Ezüst:

Az ezüst autó eleganciára és laza személyiségre utal. Bár sokszor előfordul, hogy ez csak álca és valójában egy zárkózott emberről van szó. De egy biztos, nyugalmából még a legnagyobb dugó sem tudja kizökkenteni.

Zöld:

Zöld autót általában azok választanak, akik rosszul viselik a forgalmi fenn akadásokat és emiatt akár hisztire is hajlamosak. A sötétebb zöld árnyalatot választók a tradíciók hívei, míg a világosabb zöld színt választók praktikus gondolkodásúak.

Sárga:

A sárga autó idealista és újdonságokra nyitott jellemre utal. Akinek napsárga az autója az egy vidám és kellemes ember, ha arany árnyalatú, akkor egy intelligens emberrel állunk szemben, ha pedig pasztell sárga, akkor trendi és élettel teli egyénről van szó.Kék:

Kék autót önelemző, elmélkedő, és kifejezetten óvatos vezetők választják. De mindezek ellenére az életben egy dinamikus emberről van szó, hasonló tulajdonságokkal, mint azok, akiknek piros autójuk van, csak nyilvánvalóan kissé mérsékeltebb formában.

Szürke:

A szürke autó egy nyugodt és munkájával elégedett emberre utal. Emellett praktikus gondolkodású és remek csapatjátékos is.

Piros:

A piros autók tulajdonosai általában lelkes és lendületes emberek, ami nemcsak a beszédükön és a mozgásukon nyilvánul meg, hanem a vezetési stílusukon is. Az élénk vibráló piros árnyalatú autó pedig kifejezetten szexi személyiséget sugallhat.

Rózsaszín:

A rózsaszínben tündöklő autók igen ritkák, de ha mégis egy ilyen verdának a tulajdonosával találkozunk, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak divatos, de kifejezetten érzékeny és szeretett teljes az illető.

Fehér:

Aki fehér autóval közlekedik, az valószínűleg reprezentálni akar az autójával, tehát státuszszimbólumnak tarja. Viszont általában igen jó vezetőkről van szó.

Krémszín:

A krémszínű autó bár nem túl feltűnő, de vezetője nem is erre törekszik. Kifejezetten nyugodt személyiség, akit a közlekedési helyzetek sem képesek kihozni a sodrából. Minden szituációt nyugodtan, magabiztosan rendez, így a balesetek is elkerülik őt.