Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mikor születtél? Mi a titkos kelta állatod?

Közzétéve: 2020. 05. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 23 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy érzed, hogy a személyiségedet titkos erők alakítják vagy épp befolyásolják? Most megtudhatod, hogy milyen állat rejlik benned a kelták szerint!

 
Csak keresd ki a felsorolásból születési dátumod időintervallumát, s olvasd el, miként jellemeznek téged az ősi kelta tanok szerint!

december 24. - január 20.

Szarvas

Büszke, független ember vagy, aki igen ápolt és attraktív. Egy kissé távolságtartó vagy másokkal szemben, viszont jól megérted magad bárkivel. Spirituális és intuitív gondolatok jellemeznek, meglehetős érzékenységgel viszonyulsz a környezetedben lévő élőlényekhez. Szereted az utazást, különösen a hosszabbakat, melyek távoli országokba vezetnek.

január 21. - február 17.

Daru

Valahol mélyen egy titokzatos ember rejtőzködik benned, aki sokra becsüli saját magát. Barátságos és szórakoztató típus vagy, viszont jobban szereted a halk társaságot. Okos és tehetséges egyéniség, aki igen jó képességekkel rendelkezik. A spiritualitásod egyedi és örökösen erősödik életed során. Szívesen visszatükrözöd környezeted hatásait, s mindig átgondoltan cselekedsz.
 


Február 18. - március 17.

Bálna

Érzékeny és alkalmazkodó egyéniség jellemez, aki mélyen érző is egyben. Igazi álmodozó, romantikus, akinek hatalmas képzelőereje van. Rugalmas vagy, képes arra, hogy minden szituációban feltaláld magad. Szerető és odaadó ember vagy, aki igen nagyvonalú másokkal szemben és komolyan veszi mások igényét is.

Március 18. - április 14.

Medve

Tele vagy kurázsival és gyakorta önfejűen viselkedsz. Bár mások szemében néha agresszívnek tűnhetsz, ez nem teljesen így van, viszont tudod, hogy mit akarsz, s meg is szerzed azt. Ha a családodat kell megvédened, senkitől és semmitől nem hátrálsz meg. Jó érzékekkel rendelkezel, mindig tudod, mit kell tenned. Van egy játékos és kalandvágyó éned is, aki imád vándorolni és örökké égő energia lobog benned.

Április 15. - május 12.

Kígyó

Éles elmével rendelkezel, a memóriád óriási és mindig megtalálod a helyes megoldást. Természetes gyógyító hajlamok bortokában vagy, mindig készen állsz segíteni másokon. A családod a legfontosabb számodra, nélkülük elveszettnek érzed magad. Érdekel a misztikumok és a mágia világa, néha a paranormális élmények segítenek könnyebben megérteni a világot.

Május 13. - június 9.

Méh

Társasági ember vagy, aki mindig együttműködő, tele csapatszellemmel. Karizma és elhivatottság jellemez, jó vagy bármely vezetői poszton. Spontán ember vagy, aki mindig elfoglalt és szereti, ha aktívan élheti az életét. A kommunikáció természetes számodra, még akkor is, ha frusztrációdat kell levezetned valakin.

Június 10. - július 7.

Hód

Támogató, gondoskodó jellemvonásokkal vagy megáldva, felismered az élet valódi értékeit és meg van győződve róla, hogy mindenki megérdemli a legjobbat az életben. Optimista és inspiráló hozzáállásod miatt sok embernek tudsz segíteni. Könnyen kötődsz másokhoz, különösen a családodhoz. Szeretsz tanulni, sokat játszani. A biztonság fontos számodra, viszont inkább nyugodt személyiség vagy.

július 8. - augusztus 4.

Macska

Független típus vagy, ragaszkodsz az értékeidhez, - legyenek azok értelmi, érzelmi vagy vagyoni jellegűek. Lojális, hűséges és őszinte emberként ismernek, aki kötődik a családjához. Kreatív, érzékeny és kissé titokzatos egyéniség bújik meg benned, aki viszont igen rugalmas és agilis is. Akit nem ismersz, azzal szemben kissé kimért és óvatos vagy.

Augusztus 5. - Szeptember 1.

Hal

Okos és bölcs vagy egyben, aki mindent jól megfigyel, és meg is jegyez magában. Különösen jó képességekkel bírsz, nagyszerű képességeid vannak, főleg, ha ötletelésről, tervezésről van szó. Érdekel minden tudományág, a művészet, az irodalom, a történelem és a filozófia is. Szereted kialakítani a saját kis életedet, minden munkádba nagy szorgalommal veted bele magad, a kreativitásodban sincs hiány.

Szeptember 2. - szeptember 19.

Hattyú

Nyugodt, nagyvonalú ember vagy, aki akkor a legboldogabb, ha sokat pihenhet és élvezheti a világ szépségét. Igazán szép vagy, kívül-belül, és könnyen esel szerelembe, illetve mások is könnyedén beléd szerethetnek. Igen stabil és erős személyiség jellemez, aki biztonságot nyújt egész környezetének. Mély érzéseket táplálsz sokak iránt, még annál is érzékenyebb vagy, mint amit mások látnak rajtad.

Szeptember 20. - október 27.

Varjú

Örökösen kutatsz az igazság és az élet igazi értelme után. Sok stabilitásra van szükséged. Az esős idő nem való neked, ilyenkor inkább az otthon melegét választod, még, ha le is maradsz valami igazán jó mulatásról. Kreatív és művészi ember vagy, aki sok mindent invesztál a jövőjébe. Örökké tanulsz és fejleszted képességeidet.

Október 28. - November 24.

Bagoly

Briliáns elme vagy, aki mindig megtartja magának véleményét, különösen akkor, ha tudod, hogy az megbántana másokat. Bár sokan tartanak tőled, - főleg, mert nem értik a személyiséged mozgatóerejét, - de ez csak azt jelenti, hogy igen erős benyomást teszel mindenkire. Szenvedélyes vagy, aki néha úgy érzi, nem értik meg mások, ezért igen érzékennyé válhat.

November 25. - december 23.

Sas

Óriási munkabírással rendelkezel, igen produktív vagy és felelősségteljes. Mindegy, hogy mit akarsz az élettől, biztosan mindent megteszel érte, hogy céljaid megvalósuljanak. Türelem és tolerancia jellemez, szeretsz filozofálni az élet nagy kérdéseiről és tudod, hogy a jó dolgok úgyis jó időben történnek meg. Hiszel benne, hogy te is tehetsz valamit a világért. Mindig képes vagy a változtatásra, ha annak szükségét érzed.
Forrás: Ezoterikus.hu