Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amilyen a cipőd, olyan vagy Te?

Közzétéve: 2018. 04. 22. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 273 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mit árul el rólad a cipőd? Díva lennél vagy inkább földhözragadt, anyáskodó típus? Ha szeretnéd megismerni közelebbről a saját lelkivilágodat, akkor pillants le a cipődre!

 
A lábbelik rengeteget elárulnak viselőikről. Tükrözik hangulatodat, vágyaidat, sőt még azt is, hogy milyen a kapcsolatod önmagaddal!

Kecses szandál

Az édi-bédi topánka cuki vattacukor színekben azt mondja rólad: „flörtölni akarok!” A tűsarok kiemeli feminin voltodat, a szín azonban játékosságot és örömteli vibrálást visz az életedbe. Igazi glamúr külcsínt kölcsönöz viselőjének, aki akár a vörös szőnyegen is megállná a helyét.

Trendi színű babacipő

A babacipő viselőjéből árad, hogy: „barátságos vagyok.” A kerekorrú, lapos lábbeli tulajdonosa igen mozgékony, szereti a ruganyos lépteket. Mindenki barátja vagy és örök békére törekedsz, nem beszélve arról, hogy a piros színnel mégiscsak fel akarod magadra hívni a kellemes nőket kereső férfiak figyelmét.

A magas talpú szandál

Arról árulkodik: „figyelj rám!” A magasított cipőtalp egyik- másik lábbelinél nem figyelemfelkeltőbb. Így igazán magasnak tűnsz és mivel a talpak nem igazán hajlékonyak, ezért egy tipikus hang kíséri a lépteidet. Ez a cipő nem a félénk emberek választása.

A designos sportcipő

Tulajdonosa büszkén jelenti ki magáról: „trendi vagyok és nem félek megmutatni!” A tornacsukás lány folyton a városban cirkál és minden jó buliban benne van. Mindegy, milyen gyorsan rohangál a többiek között, biztos, hogy nem suhan tovább megjegyzések nélkül. Ez a lány ugyanis tudja, mi a legújabb divat és magabiztosan képviseli az új kultúra jegyeit.

A klasszikus tűsarkú némi vadsággal

Te aztán tényleg öntudatos vagy és nem kis adag önbizalommal rendelkezel! A tűsarkú az ultimatív nőiesség, melyben magasságoddal és kecses vádliddal is magadhoz vonzod a férfiak tekintetét. Tökéletes választás olyan hölgyeknek, akik bátran vállalják a szexualitásukat és imádják, ha mindenki utánuk fordul az utcán.

A klumpa

„Természetes vagyok és kreatív”. A klumpákban van valami művészi kisugárzás. Te nem sietsz sehová és nem érdekel, hogy a nagy álmodozásban telő életed során nem minden marad ugyanolyan, mint régen.
Forrás: Ezoterikus.hu