Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Látod a jövőt, vagy csak álmodozol?

Közzétéve: 2018. 04. 26. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 269 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könnyebb helyzetben van az a kezdő, akit gyermekkorában a lángoló fantáziája miatt szidtak, jobb esetben bátorították kihasználására.

 
Kevésbé kreatívak próbáljanak mindennapi tevékenységeikbe színt vinni. Az alkotó munkához elengedhetetlen feltétel a fantázia megléte, s valljuk be, mai világunkban minden szakmai terület megköveteli, hogy rendelkezzünk vele.

Azonban fantáziánkat használva nem mindig vagyunk képesek eldönteni, hogy csupán képzelődünk, vagy valóban a jövőnkkel kapcsolatos információkat hívtuk le az Univerzumból? Valóságérzetünk az álmodozás során elhagy bennünket, a képek sodró árfolyama elragad a kézzelfogható világból. Már-már félálomba kerülve hagyjuk magunkat a materialista valóságtól messze vinni. A meditáció során azonban teljesen másfajta ellazultságra van szükség.

Ha meditációnk célja az, hogy lehetséges jövőképeket hívjunk elő vagy teremtsünk meg, akkor bátran használhatjuk a teremtő képzeletet. Minden apró részletet ki kell színezünk, ami felbukkan, megtölteni mély érzésekkel és őszintén hinni benne, hogy számunkra a legideálisabb jövő megteremtésén munkálkodunk.
Mindaddig, amíg belső látásunk nem fejlődik egy, a számunkra igazán informatív szintre, résen kell lennünk, hogy gondolataink ne kalandozzanak el, továbbá érdemes megkérni tudatalattinkat, hogy egyedüli információként jelenjenek a jövőképet, mindenféle fantáziakép nélkül.

Harmóniában önmagunkkal

Lelki életed minden rezdülése közvetlenül bőrödön, alakodon, megjelenéseden fog kiütközni. Fogyókúrába fogva vagy edzésre járva és egészségesen táplálkozva nemcsak a testednek teszel jót, hanem a közérzeted és lelki beállítottságod is kedvező irányba fog változni. Mindez visszafelé is igaz. Amint békésen ellazulsz, és a problémákat lesöpröd a válladról, kényelmesebben érzed majd magad a bőrödben is. A harmónia elérését megkönnyítheted, ha tudatosan veszed kézbe saját tested és lelked felett az uralmat. Amíg gúzsba kötnek a dogmák és mások által rád kényszerített elvek szerint élsz, amíg környezeted reakciójától tartva nem mersz lépéseket megtenni, melyek szebb, boldogabb életet kínálnának számodra, addig saját magad rabja vagy.

Érzelmeid a régi beidegződésekből táplálkoznak, gyermekkorban bevésett minták szerint éljük felnőtt életünket. Mondhatnánk, hogy nagyra nőtt gyermekek vagyunk, ám ez is csak addig igaz, amíg fel nem ismerjük, hogy saját sorsunkért önmagunk vagyunk a felelősek – nem szüleink, nem tanáraink, nem a családunk.

Sajnos ezek a régi rossz bevésődések, amik elhitetik velünk, hogy valamire képtelenek vagyunk vagy semmiképp sem sikerülhet, mindennapi életünket nagyon megkeseríthetik. Lelki fejlődésem egy szintjén valamilyen banális problémával kórházba kerültem. Megoldható lett volna pár hetes szakrendelésre járással a kezelés, azonban orvosom elutazott volna, így javasolta, hogy 7-10 nap alatt rendbe szednek odabent. Nem voltam túl lelkes a gondolattól, mégsem tehettem mást, ha túl akartam jutni a betegségen.

Első este rádöbbentem, miért kellett nekem befeküdnöm. Egy tőlem kétszer idősebb hölgy volt a szobatársam, aki már hosszabb ideje az osztályon koptatta a lepedőt. Sírva mesélte el nekem, hogy gyermekkorában édesapja, becézés gyanánt „kisszerű lányomnak” titulálta. Benne ez olyan mély nyomot hagyott, s mert senki nem volt, aki ráébressze: már felnőtt nő, saját sorsáért egy személyben felelős, annak tudatában élte életét, hogy ő nem jó semmire, nem szerethető. Levonta a következtetést is, melyet egyetemes alapigazságként állított be önmaga számára: ő az az ember, akinek semmi nem sikerülhet az életben, mert ő „kisszerű”.

Életének történetéből kiderült, hogy a család legfiatalabb tagjaként, testvérei után nagy korkülönbséggel, kései szerelemgyerekként született meg. Érkezését örömmel várták, mindenki babusgatta, kényeztette és becézte – igaz, nem a legjobb módon, azonban a szülők akkori lelki fejlettségének megfelelően legelvárhatóbban.

Szomorú ugye? Te hány hasonló tüskét őrzöl a lelkedben, a szívedben?

Ideje megszabadulni tőlük. Amint leveted a nyakadból ezeket a hiedelmeket, a sorsod gyökeresen fog megváltozni. Hitetlenek számára lassú lesz a folyamat, hiszen újabb és újabb akadályokat állítanak maguk elé. Mégis érdemes végigmenni az úton, a jutalom felbecsülhetetlen értékű: visszakapni önbizalmunkat, vagy ha sosem volt, szert tenni rá és kiteljesedni nagyszerű élmény.
Forrás: Ezoterikus.hu