Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi az előre megírt életterved?

Közzétéve: 2018. 04. 24. Írta: Elixír magazin Forrás: Freespirit.hu
Értékelés
Ez a cikk 270 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van előre megírt élettervünk? És ha igen, mit kell tennünk azzal? Követnünk kell vakon, esetleg alakíthatunk rajta mi magunk? És mit szolgálnak a nehézségek az életünkben?

Élettervedet te alakítod!

Az élettervünk nincs készen! Formálható, alakítható. Ahogy egy szobor ideája hiába él a szobrász fejében, a mű csak a kővel és vésővel való küzdelemben lesz készen, az életünk is folytonosan alakulóban van! A megvalósítástól függ, mi lesz belőle. A bennünk lévő sötét és világos erők, az áldozatosan vagy önösen működő akaratunk befolyásolják jövőnk alakulását is.

Ott nyúlni bele egy emberbe, ahol a jövője készül, iszonyatos felelősség, mert ez egy forró és eleven öntőforma. Lehet, hogy a jövendőmondó nem is a kérdező öntőmintáját látja, hanem azt, amelyet éppen ő tesz bele a jóslattal.

Ne feledd, hogy a jövendőmondás: mágikus aktus. Avatatlan kezekben nagy károkat tud okozni.

A valódi jóslás tudománya

Beleavatkozik az Isten dolgába - így is mondhatnám.
Divinációnak - vagyis "istenlátásnak" - mondják a valódi jóslás tudományát, ami azt jelenti, hogy a jósnak olyasmiket kell tudnia, amiket csakis az univerzális egységélményből lehet megismerni.

Aki a jövőjét tudakolja, rendszerint életének eseményeire kérdez: "Mi történik majd velem?" A bölcs pedig az életének az értelmére válaszol: "Mitévő légy?"

A kérdés nem az, hogy mi lesz veled - hanem az, hogy az előtted álló sorsfeladatodat üdvödre vagy károdra fordítod-e.

Ha csak annyit kérdezel, elhagyd-e feleségedet, a sajátodon kívül legalább harminc ember sorsát is megkérdezted: mert ha egyetlen helyen szakad a szál, az egész szőttes megbomlik. És ezt már nem tudod áttekinteni.

Jövőd a lelkedben rejlik

A jövőd a lelked magvában van elrejtve. Ott érlelődik életté. Ebben a "magban" nemcsak a jövő csírái vannak, hanem képek, érzések, vágyak, félelmek,  rémületek és szomjúságok, vágyálmok, és kényszerképzetek, borzalmas emlékek és időtlen sóvárgások, vad ösztönök és kielégületlen éhségek, előző életek és a jelenlegi sorsodat megelőző életterved titkos kódjelei; tartozások, vétkek, ígéretek, esküvések és fogadkozások; önmagad által vállalt próbatételek; kemény korlátok, szenvedések; a rettegés gátjai és felszabadult, őrült áradások - belenyúlni ebbe a teremtői műhelybe valóban csak isteni okkal és tudással szabad.

 

És ez vonatkozik nemcsak a jövendőmondásra, de minden nevelésre és kritikára. Amíg nem ismersz egy embert, bírálni sincs jogod.  Magadat ismered talán? Tudod, ki vagy? Honnan jöttél, és hová mész, tudod? És hogy kicsoda ő, tudod? Még akkor is, ha a saját gyereked, aki benned érlelődött és belőled lett! Tudod, milyen sorsfeladatot hozott magával? Tudod, hogy mit kell átélnie, mit kell megtapasztalnia, milyen nehézséggel kell megbirkóznia, miféle káoszt kell a lelkében rendbe raknia? Tudod, hogy kivé kell lennie, ha sikerül neki? És azt tudod-e, hogy sokféle szenvedést magunk vállaltunk, mert csak az érlel?! Márpedig végső célunk ez: megérni!

A nehézségektől válhatsz jobbá!

És ezért előfordul, hogy jó, ha szenved az, akit szeretsz. Bármilyen nehéz ezt látni. Mert több lesz tőle. Megérleli.

És néha jó, ha elengeded azt, akit nagyon szeretsz – mert mennie kell. Hagyni kell elmenni azt, akinek sorsa már befejeződött.

Ilyenkor a Gondviselés nem azon dolgozik, hogy meggyógyítsa, hanem hogy tovább segítse őt a végtelen útján. Az őrzőangyala itt olyasmiben segít neki, ami a te önző szempontjaid szerint embertelenség: segít meghalni.

A hiteles jós nem informál, hanem segít élni. Más szóval: segít az embernek a sorsát beteljesíteni.

A sorsunkat megkérdezhetjük magunk is. Sőt, rendszerint ezt tesszük, öntudatlanul.
Mindazt, amit elmondtam, nem a jövendőmondóknak, hanem neked mondtam, aki naponta szembesül azzal a kérdéssel, hogy "Mitévő legyek?"

Azért beszélek erről, hogy tágítsam a személetedet, és megszólítsam a benned lakó Bölcset.

 
Kire hallgatsz magadban?
Egész életed és minden pillanatod nagy kérdése ez.
Önmagunk javasai vagyunk...

 

További érdekes részletet tudhatsz meg önmagadról, a témáról, ha elolvasod Müller Péter: Gondviselés című könyvét, amely az Alexandra Kiadó jóvoltából jelent meg.

Forrás: Freespirit.hu